Kom til sommerferie på Garderhøjfortet og få et BRAG af en oplevelse, for hele familien. Det sker fra lørdag d. 29. juni og frem til søndag d. 11. august 2024.

Kom til sommerferie på Garderhøjfortet og få brændt lidt krudt af, samtidig med at familien får en hyggelig og lærerig dag! I hele sommerferien kan du komme forbi og være med i den store gådejagt rundt omkring på fortet. Her skal du finde frem til de rigtige koder for at opklare mysteriet. Du kan også komme på legetøjs-skattejagt, prøve de interaktive udstillinger og træne som en soldat.

Hver dag kan du tage med på en familievenlig rundvisning og komme op i det store To-kanon tårn, hvor I selv kan prøve at skubbe tårnet i stilling, hvis i er stærke nok! Der er noget for enhver smag og alder, så glæd dig til et BRAG af en oplevelse på Garderhøjfortet!

Garderhøjfortet er det største fort i Københavns Landbefæstning og ligger lige ved siden af Jægersborg station. Du kan også gå en tur omkring fortet i de skønne grønne områder og nyde solen.

Sommerferiens åbningstider:
Hverdage: 11:00 – 15:00
Weekend: 10:30 – 16:00

Sted: Garderhøjfortet, Garderhøjfort 4, Gentofte
Dato: Lør. d. 29. juni til søn. d. 11. august 2024
Tid:, hverdage: 11-15, weekender 10.30-16.
Pris: Entré: Voksne: 80 kr, Børn (3-12): 40 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Pressefoto Garderhøjfortet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev