20. juli 2022 satte Abed på Lolland den nye danske rekord for julitemperaturen med 35,9 grader.

Når det er varmt søger vores kæledyr skyggen og ligger dovent og lader verden passere forbi. Nogle får desværre hedeslag -læs mere nedenfor

Vores plæner og græsarealer i parkerne er tørre og gule. Det er måske årsagen til, at vi i år har set mange hunde med græsaks i både poter, ører og øjne. Læs månedens artikel om problemet med de små standhaftige græsaks – ofte kan du nå at forhindre deres indtrængen i poter, ører og øjne.

Det varme vejr har nu igen betydet blågrønnealger i visse søer. Vi vil formentlig også få algerne i Øresund som sommeren skrider frem – så hold øje med flagene inden du og din hund hopper i. Læs månedens artikel am de blågrønne alger.

Husk at deltage i vores sommerkonkurrence på facebook!

Fortsat rigtig god sommer – vi har åbent som normalt

Fra alle os på Gentofte Dyreklinik

Græsaks i poter og ører

Græsaks er skarpe hårde græsfrø med små strå med modhager, der klæber til tøj eller pels. Sådanne græsaks er lige nu et stort problem for mange hunde og især hunde med lang pels omkring poter og ører.

Læs mere →

Blågrønne alger

Gennem de sidste 14 dage har der været on/off alge-alarmer – især i Øresund. Blågrønne alger er især farlige for børn og hunde. Læs vores artikel og vær opmærksom på om der er alger, der hvor du bader med din hund.

Læs mere →

Hedeslag

Igennem årene har vi behandlet mange hunde med hedeslag. Det er trist, for det er ofte velmenende ejere med stor kærlighed til deres dyr, der simpelthen fejlvurderer situationen

Læs mere →

Hjælp – mit kæledyr er væk!

Husk at opdatere data på dit kæledyrs microchip

Vi oplever af og til, at både hunde og katte står registreret under gamle adresser og telefonnumre.

Det er så ærgerligt ikke at kunne få fat på rette ejer..

Få link →

Sommerkonkurrence!

Upload dit sjoveste sommerbillede af dit kæledyr på vores facebookside under opslaget Vis os din sommer-sjove hund og kat!

Vi kårer en hunde- og en kattevinder den den 15. august. De heldige vinderer kan frit vælge en valgfri pose foder fra Hill’s!

Sæt i gang!

Se voresFacebookside

Læs mere →

Del din oplevelse med andre

Vi vil sætte meget stor pris på, hvis du vil hjælpe os og skrive en anmeldelse af os på Google

Du skal blot trykke på linket og angive antal stjerner sammen med en kommentar – det er meget nemt og hurtigt. På forhånd tak for hjælpen!

Anmeld her →

Brug for dyrlæge efter åbningstid?

Er uheldet ude og har du brug for akut hjælp til et sygt eller tilskadekommet dyr udenfor normal åbningstid? Hvis vi, eller din egen dyrlæge, har lukket, er der alligevel hjælp at hente. Udenfor normal åbningstid indgår vi i et vagtsamarbejde med 6 andre dyreklinikker/dyrehospitaler. Hver klinik skiftes til at have vagt, så du er sikret hjælp 365 dage om året.

Læs mere →

Tilmeld dig vores nyhedsbrev