Sommerkoncerter i sommerteatret
Vi går den lyse tid i møde. Det betyder sommerkoncerter på Bellevue Teatret, hvor vi åbner taget, hvis vejret er med os.

Vi har netop tilføjet Annas Sang Bogkoncert med oplæsning af Sofie Gråbøl og livemusik med Frederikke Vedel og Benjamin Koppel Quartet.

Familiekrøniken bygger på Benjamin Koppels grandtante Annas næsten 100-årige liv. Den har rørt folk over hele landet og gjort bogen til en bestseller.

Benjamin Koppel fortæller om baggrunden for romanen og om, hvor virkelighedsnær den er. Skuespiller Sofie Gråbøl reciterer uddrag fra bogen. Der er selvfølgelig også masser af musik med Benjamin Koppel Quartet.

Onsdag den 21. juni kl. 20
Køb billet til Annas Sang Bogkoncert →The Savage Rose
Med Annisette som det centrale kraftcenter står The Savage Rose som et af landets allerstørste rockkoryfæer. Nu kommer de endelig til sommerkoncert på Bellevue Teatret oven på en totalt udsolgt turné.

Torsdag den 1. juni kl. 20
Køb billet til Savage Rose →Erann DD
Erann DD åbner Gentofte Kultur- og Festdage med et brag af en koncert med de største hits fra Zapp Zapp, Drori-Hansen Furniture og solokarrieren. Vi åbner taget til sommernatten!

Torsdag den 8. juni kl. 20
Køb billet til Erann DD →Shubbernes afskedskoncert – EKSTRA
Shubbernes afskedskoncert er så populær, at de må give to. Vi har netop tilføjet en ekstra koncert dagen før den sidste. 

Shubberne takker af med en afskedskoncert 50 år efter debuten i 1973. Glæd dig til en ægte Shu·bi·dua-fest med de største og mest elskede hits! 

De to originale Shu·bi·dua-legender Claus Asmussen og Willy Pedersen har valgt Bellevue Teatret som det helt rigtige sted at sige: Farvel & — stærk — tobak!

Torsdag den 30. november kl. 20 — EKSTRA
Fredag den 1. december kl. 20 — FÅ BILLETTER
Køb billet til Shubberne →Sidste chance!
Nu er det sidste chance for at se Skammerens Datter. Vi går ind i den sidste weekend netop nu — sidste forestilling på søndag.
Køb billet til Skammerens Datter →

Bellevue Teatret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev