Den 5. august har storfilmen Pagten af Bille August premiere, men allerede nu kan du købe billetter til en af årets bedste film. Vi i Gentofte Kino er så begejstret for filmen, at vi har ryddet hele premieredagen. Det betyder, at vores gæster den 5. august kan se filmen på hele fire forskellige tidspunkter. Nemlig klokken: 12.00 – 14.30 – 17.15 – 20.00. Så nu er det bare at vælge den tid, der passer bedst. Biografen har indgået en pagt med vores vin og kildevand leverandør, derfor vil vi den 5. august servere vin og kildevand til halv pris. Så nu er der ingen undskyldning for ikke at kikke forbi.

Husk også vores eksklusive forpremiere på filmen, hvor vi får besøg af direktør ved Karen Blixen Museum, Elisabeth Nøjgaard.

Frem til 1. august skal du fortsat kunne fremvise et gyldigt coronapas, når du skal i biografen og se film – ikke når du blot skal afhente billetter.

PAGTEN

Biografen har indgået en pagt med vores vin og kildevand leverandør, derfor vil vi den 5. august servere vin og kildevand til halv pris.

Køb eller reserver billetter

Ekstra forpremiere med introduktion

Gentofte Kino inviterer til ekstra forpremiere på Pagten med introduktion af direktør ved Karen Blixen Museum Rungstedlund, Elisabeth Nøjgaard

Onsdag den 4. august får vi besøg af Elisabeth Nøjggard, som fortæller om Karen Blixens pagter og det store i livet. Elisabeth Nøjgaard er direktør for Karen Blixen Museum Rungstedlund, og hun gæstede os tidligere i forbindelse med visningen af Mit Afrika.

Onsdag den 4. august kl. 19.30

Billetpris 100 kr.
(50 kr. med entrébillet fra Karen Blixen Museum Rungstedlund fra juli)

Køb eller reserver billetter

Ugens film

Hvor kragerne vender

Hvor kragerne vender er et humoristisk drama om Laura, der har lagt afstand til sin familie på landet for at leve et kunstnerisk bohemeliv, som forfatter i København. Da Laura vender tilbage til sin hjemstavn for at deltage i brorens bryllup, opdager hun, at han skal giftes med barndomsfjenden, Catrine. Laura indser, at Catrine har overtaget hendes plads i familien og mærker nu et stærkt ønske om at få den tilbage.
Filmen er en del af Biografklub Danmark

Se spilletider og køb billetter

OLD

Ny intelligent thriller af M. Night Shyamalan – manden bag Den sjette sans.

Den visionære filmskaber og instruktør M. Night Shyamalan er aktuel med sin nye thriller om en familie, som i forbindelse med deres ferie på et fjerntliggende tropisk sted, opdager, at den strand, som de planlægger et par timers afslapning på, får dem til at ældes foruroligende hurtigt … eller mere præcist – reducerer hele deres liv til en enkelt dag.

Se spilletider og køb billetter

De Gaulle

Oplev den nye film om Frankrigs legendariske præsident

De Gaulle er den længe ventede film om Charles de Gaulle, præsident i Frankrig i årene 1959-1969. Filmen udspiller sig i sommeren 1940, hvor de Gaulle er general i hæren, og Frankrig kollapser både politisk og militært under truslen fra nazisterne. Filmen beskriver de hændelser, som gør de Gaulle til fransk nationalhelt.

Se spilletider og køb billetter

Space Jam 2
– A New Legacy

Tag hele familien med på eventyr med de tossede tegneseriefigurer fra Looney Tunes

Da LeBron og hans søn, Dom, bliver fanget i Server-verset af en ond, kunstig intelligens, må LeBron få dem hjem i sikkerhed ved at lede Snurre Snup, Lola Bunny og hele slænget af særdeles udisciplinerede tegnefilmsfigurer til sejr over et hold af professionelle basketballstjerner, som du aldrig har set dem før. Det er Tunes vs. Goons i en altafgørende basketballkamp, der vil få stor betydning for LeBrons forhold til sin søn og vise vigtigheden i at være tro mod sig selv. Tegnefilmsfigurerne må tænke ud af boksen og bruge deres unikke talenter for at vinde kampen.

Se spilletider og køb billetter

Den gode spion

Spiondrama baseret på en sand historie

Greville Wynne lever et helt almindeligt liv med sin kone og deres søn i London. I 1960 opsøges han af Den britiske efterretningstjeneste på grund af hans mange forretningsrejser i Østeuropa. Nu rekrutteres Greville til at smugle tophemmelig information ud af Sovjetunionen for MI6 og CIA. Mødet med hans russiske kilde, Oleg Penkovsky med kodenavnet, Ironbark, bliver begyndelsen på en ekstremt farlig mission og et ekstraordinært venskab
Filmen er en del af Biografklub Danmark

Se spilletider og køb billetter

Peter Kanin hopper hjemmefra

I Peter Kanin Hopper Hjemmefra er den elskværdige, langørede slyngel tilbage. Bea, Thomas og de andre kaniner har skabt en lille familie, men selvom Peter gør, hvad han kan, kan han ikke slippe af med sit uartige rygte. Da Peter er på opdagelse uden for haven, befinder han sig pludselig i en verden, hvor der bliver sat pris på hans uvornhed. Men da hans familie sætter alt på spil for at finde ham, må Peter finde ud af, hvilken slags kanin, han gerne vil være.

Se spilletider og køb billetter

Print ugens program

Se alle forestillinger

Gå trygt i Gentofte Kino

I Gentofte Kino følger vi myndighedernes anbefalinger og retningslinjer i forbindelse med Covid-19. Derfor skal du være opmærksom på følgende, når du besøger Gentofte Kino:
Ved ankomst til biografen skal du vise gyldigt coronapas, der dokumenterer, at du enten er testet negativ inden for de seneste 72 timer, er færdigvaccineret eller har været smittet med Covid-19 indenfor de seneste 14-180 dage.
Gentofte Kino er landets næststørste enkeltsalsbiograf, og vi har nok landets bedste benplads med 2 meter mellem hver række. Derudover er der indført spærrepladser mellem hver bestilling, hvilket betyder, at der er et ledigt sæde mellem hver gruppe biografgæster. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev