Hvis du er helt vild med at løbe, er der sikkert en masse ting du gør for at forbedre dig. Selvom det selvfølgelig er vigtigt at træne for at forbedre sig, er der også andre ting du kan gøre for at forbedre dit løb.

En af dem er at få godt med søvn, så du altid er udhvilet, og på den måde kan præstere bedre på dine løbeture. Det kan dog være svært at sove, hvis man snorker rigtigt meget. Dette kan løses med en Snorkeskinne. Denne bideskinne vil sørge for, at dine tænder forbliver i en naturlig position, når du sover, hvilket vil gøre, at du snorker mindre.

Prioriter din søvn – også i en travl hverdag
Selvom du har en travl hverdag, er det vigtigt, at du får den søvn, som du behøver – især hvis du gerne vil forbedre dit løb. Uden en god søvn, vil du nemlig ikke være i stand til at løbe så godt som du ville, hvis du fik den søvn, som din krop behøver.

Det kan være en god ide at få omkring 7 timers søvn hver nat – det kan dog være forskelligt fra person til person, hvor meget søvn, man har brug for. Uanset hvad er det en god ide at sørge for, at man sover det antal timer, kroppen har brug for – det sørger for, at du har den energi du behøver, når du skal ud og løbe.

Ulempen ved for lidt søvn, når det kommer til løbetræning
Selvom man måske ikke skulle tro at det påvirkede ekstremt meget, så er en god nattesøvn fuldstændig essentiel for dig, som vil forbedre sit løb. Hvis du ikke for nok søvn, vil det nemlig både påvirke din udholdenhed, koncentrationsevne og din generelle løbe præstation – sørg derfor for at få en god nattesøvn.

Får du en god søvn, kan du præstere bedre på dine løbeture. Foto: ABW

Tilmeld dig vores nyhedsbrev