Vi har en spændende nyhed som vi gerne vil præsentere for dig. Det er nemlig lykkes os at få fingrene i en herlig vin fra den sydlige del af Rhône. Vinen hedder Domaine Des 3 Lys, og du får her et rigtig godt glas vin til fornuftige penge. I Danmark er vi især glade for stilen i Rhône – vinene er oftest fyldige, frugtige, tilpas krydrede og ikke alt for tanninholdige. Denne er ingen undtagelse!

“Côtes du Rhône smager godt – men Côtes du Rhône Villages smager endnu bedre!”

Domaine Des 3 Lys
2019 Côtes du Rhône Villages

Vinen er tør, blød og meget drikkevenlig. Den byder på lækre noter af især modne kirsebær, middelhavsurter og sort peber. Eftersmagen har en behagelig længde, og vinen afsluttes flot med afrundede tanniner.

Det er en skøn vin der går til det meste mad, men som også vil være perfekt som hyggevin!

Vi vil også lige give dig en smaddergod anbefaling, nu hvor temperaturerne endelig ligner sommer. For der findes næsten ikke noget som er hyggeligere end sommersol og et glas kølig rosé, i godt selskab! Vi har solgt over 100.000 flasker af Candelon, og har tidligere brugt ordene: ”Verdens bedste rosé-tilbud” – og det gør vi stadig! Sjældent har du fået så meget rosé for pengene, som her!

Roc de Candelon
2020 Alpes de Haute Provence

Læskende tørstslukker i ægte Provence-stil! Smuk og dejlig aroma af rosenblade og jasmin te. Smagen er lige så let og frisk som farven indikerer, og du får her en særdeles letdrikkelig økologisk vin, som er super frisk.

Du bliver simpelthen vild med den!

“Rendyrket rosé fra Provence til superpris, gør sommeren endnu bedre!”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev