Hovedstadens Letbane’s entreprenør, Siemens Aarsleff, skal lægge Letbanens skinner i krydset mellem Lyngbygårdsvej og Lundtoftegårdsvej. Det betyder, at trafikken skal omlægges.

Arbejdet forventes at starte fredag den 31. maj 2024, og varer forventeligt til midten af juli 2024. Støj- og vibrationsgener kan forventes i hverdagene mellem kl. 07 og kl. 18 samt lørdage mellem kl. 07 og kl. 14.

Trafikomlægning
I perioden, arbejdet står på, bliver trafikken på Lundtoftegårdsvej mod Lyngbygårdsvej spærret og trafikken føres via omkørselsveje. Det betyder følgende:

    • Kører du på Lundtoftegårdsvej og skal mod Lyngbygårdsvej, skal du køre ad Klampenborgvej og Sorgenfrigårdsvej.
    • Kører du på Klampenborgvej og skal til Lyngbygårdsvej, skal du benytte krydset ved Sorgenfrigårdsvej.

Adgangsforhold for cyklister og fodgængere
Cyklister og fodgængere til og fra Lundtoftegårdsvej og Lyngbygårdsvej skal benytte stien på modsatte side af arbejdet på Lundtoftegårdsvej, samt benytte en midlertidigt opsat gangbro over letbanesporet, som fører til gangstien bag Circle K.

De sætter midlertidige afspærring og skiltning op, så det er tydeligt, hvilke veje, der er tilgængelige.

Sådan får du information om trafik og letbanebyggeriet
På deres hjemmeside, dinletbane.dk/trafik, har de samlet overblikket over, hvor du kan holde dig orienteret om den aktuelle trafiksituation. Du kan altid følge byggeriet på dinletbane.dk/lyngby. Hvis du har spørgsmål til letbanebyggeriet, er du velkommen til at kontakte dem på info@dinletbane.dk eller 7242 4500.

Foto ABW

Tilmeld dig vores nyhedsbrev