Intelligent radiatortermostat reducerer energiforbrug

Godt nyt til din varmeregning og klimaet: Wiser smart home radiatortermostat reducerer varmeforbruget i hjemmet med helt op til 25 procent.

Energipriserne og klimaforandringerne accelererer som aldrig før. Så selvom sommervarmen stadig er over os her i september, er det vigtigere end nogensinde at forberede sig på efterårets og vinterens varmeregninger og installere energibesparende løsninger i boligen. Og der er netop sket store landvindinger på smart home-fronten – det intelligente hjem – som gør det muligt at spare på energiforbruget, uden at man behøver gå på kompromis med komforten, tværtimod.

Den globale ekspert i energioptimering, Schneider Electric, lancerer nu en intelligent radiatortermostat, som kan optimere og effektivisere energiforbruget i boligen med helt op til 25 procent. Radiatortermostaten er seneste tilføjelse til Schneider Electrics smart home-system Wiser, der med en række produkter og løsninger, som blandt andet overvågningskameraer, sensorer, lysregulering og smarte stikkontakter, hjælper med til at gøre din travle hverdag tryggere og nemmere, samtidig med at du sparer strøm og penge.

Nem at installere

Det er nemt og kræver ikke en blikkenslager at skifte en almindelig radiatortermostat ud med en Wiser smart home radiatortermostat. Den passer til langt de fleste danske vandbårne radiatorer. Der følger en udførlig vejledning og skabelon med, som hjælper dig med at finde ud af, hvilken adapter der passer til din radiatorventil. Du skal bare sætte den valgte adapter på din radiator og skrue fast. Tilføj ’radiatortermostat’ i Wiser-appen, og du er klar til at spare på energien på den smarte måde. Smarte automatiseringer

Når du kobler radiatortermostaten på Wiser smart home-systemet, kan du følge med i hjemmets varmeforbrug og styre det via den gratis Wiser-app på mobilen. Det kræver kun wi-fi og en Wiser gateway. Med appen kan du også let automatisere hjemmet, hvor flere Wiser-produkter, som fx lysregulering, vindues- og dørsensorer og radiatortermostat, indstilles og kobles sammen. Der kan fx laves et ”ude-scenarie”, hvor du med ét klik i Wiser-appen slukker alt lys og unødig strøm og sænker temperaturen i boligen til en minimumstemperatur på 18 grader, når du tager hjemmefra. Omvendt kan du forberede din ankomst ved at skrue op for temperaturen i god tid fra din mobil, så det er behageligt, når du kommer hjem efter ferie eller et weekendophold.

Temperaturen i boligen påvirkes naturligvis af den aktivitet, der foregår. Eksempelvis kan man lave en automatisering, så hvis der bliver åbnet et vindue, registrerer dør- og vinduessensorerne det, og radiatortermostaten skruer automatisk ned for temperaturen i rummet. Wiser-produkterne spiller sammen og gør det nemt at spare på energien og el- og varmeregningen, uden du går på kompromis med kvalitet og komfort. Og så er det godt for klimaet. For den grønneste og billigste energi er selvfølgelig den, du ikke bruger.

Wiser radiatortermostaten fungerer både med Android og iOS. For vejledning til opsætning af Wiser radiatortermostat i hjemmet, og gennemgang af mulighederne i Wiser by SE-appen her.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev