Dette indhold er sponsoreret

Det er sin sag at flytte, når man har mange møbler, som skal lastes på vognen og transporteres til ens nye hjem. HejOscar.dk tilbyder udlejning af flyttebiler til en god og fordelagtig pris, der kan hjælpe din flytning i hus. Du slipper dermed for det økonomiske besvær ved at hyre et firma til at varetage transporten. Læs med videre, og bliv klogere på, hvordan du kan blive din egen flyttemand med Oscar Biludlejning.

Støt dit lokalområde
Oscar Biludlejning tilbyder udlejning af flyttebiler, uden at du skal indvillige i et tilkøb. Ifølge Lej-Bil.dk kan man også leje en flyttebil hos lokale byggemarkeder til få penge, men de kræver som oftest, at man køber noget fra markedet. Man kan også vælge at leje direkte gennem GoMore, som er Danmarks største aktør inden for samkørsel, privat biludlejning og leasing af biler. Endelig kan du vælge Oscar Biludlejning, hvor fordelen er, at man som erhvervsdrivende også har mulighed for at leje flyttebiler ud til andre virksomheder eller privatpersoner. Det har både den effekt, at Oscar Biludlejning repræsenteres i mange byer, hvor de store kæder ikke er – herunder Gentofte – samtidig med, at man bidrager til lokaløkonomien ved at udnytte ubrugt kapacitet. En anden måde at involvere lokale erhvervsdrivende på er ved at benytte sig af annonceportaler som DBA og Gul Og Gratis. På disse sider kan du oftest finde billige tilbud på udlejningsbiler af forskellige størrelser, og det går foregår udelukkende mellem privatpersoner.

Fleksible løsninger
Oscar Biludlejnings koncept kan betegnes som en hybrid mellem Airbnb og klassisk biludlejning. Da udbyderen også har fokus på de lokale byer i landet, kan man, modsat de store kæder som Europcar og Sixt, oftest finde en flyttebil, der står til rådighed inden for en acceptabel radius. I Gentofte vil du kunne finde et relevant udbud af flyttebiler, enten i byen eller områderne, der grænser op til. En anden fordel er, at Oscars Biludlejning tilbyder rabat på kørsel, der foregår mellem mandag til torsdag. Herudover gives 100 kilometer pr. døgn, der udlejes i, og derfor kan du nemt og billigt tilkøbe ekstra kilometer, hvis du skal længere end det.

Få krav til lejer
Alle med et almindeligt B-kørekort, må lovligt køre i de udbudte flyttebiler. Hvis du er under 25 år, opkræves blot et højere depositum, men dette tilbagebetales, når lejeperioden er afsluttet. Selvrisikoen på flyttebilen vil dermed også være højere. Hvis dit nye hjem er i udlandet, kan du også sagtens leje en bil hos Oscars Biludlejning, men dette vil betyde, at du skal betale et mindre gebyr, som skyldes forsikringsmæssige årsager.

I ønskes held og lykke med flytningen.

 

HejOscar.dk tilbyder udlejning af flyttebiler til en god og fordelagtig pris. Foto: Markus Spiske, Unsplash

Tilmeld dig vores nyhedsbrev