Glæd dig til masser af spændende oplevelser i biografmørket.

Denne uge er der endelig premiere på Steven Spielbergs selvbiografiske storfilm The Fabelmans. En smuk og fantastisk velspillet opvækstskildring om kærlighed, familiehemmeligheder og filmens magiske verden. 

Efter at have vundet hele syv Oscar-priser har efterspørgslen været stor for igen at vise Everything Everywhere All At Once på det store lærred. Der er tre reprisevisninger af den svært innovative multivers-film i Gentofte Kino, så det gælder om at være hurtig, hvis man vil sikre sig billetter. 

Du kan stadig nå at se en sublim Cate Blanchett som kontroversiel dirigent i anmelderfavoritten Tàr, Bille Augusts periodedrama Kysset og den gribende fortælling om kvindehjemmet på Sprogø – Ustyrlig.

Onsdag er det sidste chance for at se Brendan Fraser – nu Oscar-vinder for The Whale. Det er en uforglemmelig skuespilpræstation! 

Læs mere om ugens premierefilm og find en kalenderoversigt over programmet videre i nyhedsbrevet, hvor du kan klikke ind på de forskellige titler.

Vi har som altid en række spændende særarrangementer på plakaten i Gentofte Kino. Lidt længere ned i nyhedsbrevet kan du få et overblik over de nyest tilføjede arrangementer. 

Læs mere videre i nyhedsbrevet. 

Print ugens program
Se alle forestillinger
Følg os gerne på sociale medier
for at få de seneste nyheder og opdateringer
om film, særarrangementer og events
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Hjemmeside
Hjemmeside
UGENS PREMIEREFILM
The Fabelmans


Det tog verdens måske allermest berømte filminstruktør, Steven Spielberg, hele 45 år at vende kameraet mod sin egen barndom, men det var ventetiden værd!The Fabelmans er den rørende fortælling om Sammy Fabelmans episke sammenstød, bogstaveligt talt, med filmens verden og den forsigtige vej mod voksenlivet. Det er lige så meget en familiefortælling om hemmeligheder og drømme som en skabelsesfortælling om den store instruktør. Det er også en fortælling om en kunstnerisk mor (Michelle Williams) og en mere videnskabelig orienteret far (Paul Dano), der har vidt forskellige syn på, hvorvidt Sammys fascination for filmmediet er leg eller livskald. 

Spielbergs smukke selvbiografiske filmfortælling og tidsrejse tilbage til hans egen opvækst egner sig i den grad til de historiske omgivelser i Gentofte Kino. 

Torsdag d. 23. marts kl. 20.00
Køb billetter her
Flere visninger:
Køb billetter her
Everything Everywhere All At Once (Reprise)


Syv Oscar-priser, efterfulgt af en række svært rørende takketaler fra scenen, gik til Everything Everywhere All At Once, som skulle tage verden med storm (igen!). Filmen, der havde premiere i danske biografer i 2020, har fået nyt liv på det store lærred i kølvandet af den vilde Oscar-success, og det er absolut en film, der er en biograftur værd! Den er storslået, vild, rørende, tankevækkende og absurd på en og samme tid. Evelyn Wang (nu Oscar-vinder Michelle Yeoh) ejer et renseri, der må svare for skattevæsenet. På helt uventet vis finder hun ud af, at hun alene kan redde verden ved at udforske andre alternative virkeligheder med liv, hun kunne have levet. Ud over actionsstjernen Yeoh finder vi et stjernelag af skuespillere som Jamie Lee Curtis, James Hong og nu Oscar-vinder Ke Huy Quan (som mange husker fra Indiana Jones and The Temple of Doom).

Multiversfilm har fået en renæssance efter Marvels genoplivning af superheltegenren, men med lidt længere hukommelse!mindes man også film som Inception og Matrix. Den nu Oscar-vindende instruktørduo The Daniels’, Everything Everywhere All At Once, tager alt det bedste med sig fra multivers-konceptet og skaber sit helt eget.

Torsdag den 23.marts kl. 16.45:
Køb billetter her
Lørdag den 25.marts kl. 14.45:
Køb billetter her
Onsdag den 29.marts kl. 17.00:
Køb billetter her
UGENS SÆRARRANGEMENTER
Flyvende farmor


Nu kan du få et nostalgisk gensyn med Flyvende farmor eller en hyggelig førstegangsoplevelse i Gentofte Kino. Vi viser Flyvende farmor i samarbejde med Gentoftegade bibliotek.Evas far er flyveleder, og hendes mor er luftkaptajn. Deres sommerferie bliver aflyst, fordi der er for mange, som skal på ferie. I stedet stikker Eva af sammen med Farmor. De tager ud for at lede efter Farfar, som forsvandt efter tre dage og nætter med Farmor. Han faldt altid i søvn, når han var meget glad, så de fleste regner ikke med at se ham igen. Farmor er dog sikker på, at de vil mødes i Rom som aftalt for længe siden. På deres tur til lands, til vands og i luften møder Eva og Farmor mange sjove folk, bl.a. buschaufføren, som hellere vil køre sporvogn, skibskaptajnen, der ikke kan komme ud at sejle igen, den syngende motorcykelbetjent og ikke mindst Egon Egern fra fjernsynet.  

Lørdag den 25. marts kl. 10.00 (billetpris 45 kr.)
Køb billetter her
FILMPROGRAM

Mandag d. 20. marts:

17.15 – Kysset m/ danske undertekster
20.15 – Ustyrlig m/ danske undertekster

Tirsdag d. 21.marts:

13.15 – Tàr
16.45 – Ustyrlig m/ danske undertekster
20.00 – Kysset m/ danske undertekster

Onsdag d. 22. marts

14.00 – Ustyrlig m/ danske undertekster
17.00 – Kysset m/ danske undertekster
20.00 – The Whale (Sidste chance) 

Torsdag d. 23. marts

11.15 – Ustyrlig m/ danske undertekster
14.00 – Kysset m/ danske undertekster
16.45 – Everything Everywhere All At Once
20.00 – The Fabelmans (Premiere) 

Fredag d. 24. marts

13.45 – Ustyrlig m/ danske undertekster
16.30 – Tàr
20.00 – The Fabelmans

Lørdag d. 25. marts

10.00 – Flyvende farmor (Særarrangement)
12.15 – Kysset m/ danske undertekster
14.45 – Everything Everywhere All At Once
17.30 – Ustyrlig m/ danske undertekster
20.15 – The Fabelmans

Søndag d. 26. marts

10.00 – Folk og røvere i Kardemomme By
12.00 – Mumifars eventyr
13.45 – Ustyrlig m/ danske undertekster
16.30 – The Fabelmans
20.00 – Tàr

Mandag d. 27. marts

14.45 – Kysset m/ danske undertekster
17.30 – The Fabelmans
20.30 – Ustyrlig m/ danske undertekster

Tirsdag d. 28. marts

13.15 – Ustyrlig m/ danske undertekster
20.15 – The Fabelmans

Onsdag d. 29. marts

14.30 – Kysset m/ danske undertekster
17.00 – Everything Everywhere All At Once (Sidste chance)
20.00 – The Fabelmans
SÆRARRANGEMENTER

Fredag d. 31.marts

20.00 – Kvinden uden samvittighed inkl. kage – Gentofte Kino fylder 85! Søndag d. 2. april 16.30 – Blade Runner Final Cut m/ introduktion af Christian Monggaard
19.45 – Blade Runner 2049 m/ introduktion af Christian Monggaard Mandag d. 3. april 20.00 – Gensyn med Paris m/instruktørbesøg Mandag d. 10. april16.30 – Jeanne d’Arcs lidelse og dødSøndag d. 16. april10.00 – Svanesøen med Fonteyn og Nureyev Lørdag d. 22. april10.00 – Sikke et circusFredag d. 28. april20.00 – The Big Lebowski 


Facebook
Link
Website

Tilmeld dig vores nyhedsbrev