Spar ikke på dit syn – det er jo din vigtigste sans…🤓

BrillerSolbrillerLinser

Klæd dine øjne bedst på til livet

Dit syn er et af evolutionens mesterværker. Op til 85% af de indtryk du får, kommer gennem synet alene. Vi smiler, græder, elsker, jubler og lærer med synet. Men synet har aldrig været så udfordret, som det er nu med vores store brug af skærme i hverdagen. Heldigvis har udviklingen også givet os viden og teknologi, så vi kan hjælpe dig med at få det optimale ud af dit syn.

Book en synsprøve og stil skarpt

Oplev linser der føles som ‘ingenting’

Gå ikke glip af linser der giver dig ultimativ komfort dagen lang. Lige nu har du mulighed for at prøve Alcons DAILIES TOTAL1™ gratis i 10 dage, så du selv kan mærke forskellen.

Er du mere til månedslinser, så skal du uden tvivl prøve Alcon TOTAL30™, der er designet til at holde sig friske og rene hele måneden. Kig ind og lad os hjælpe dig godt i gang med at bruge linserne.

Prøv linserne gratis i 10 dage

Lige nu: Få 50% på hele brille nr. 2

HHvis du bruger briller, er det sjældent nok med ét par. Lige nu får du 50% på hele brille nr. 2, når du køber to komplette briller med ZEISS-glas, og du kan frit vælge mellem almindelige klare glas og solglas med styrke.

Tilbuddet gælder hele oktober 2022 ved køb af brille og kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

Se vores åbningstider

Det kan godt være, at det er gråvejr, meeeeen…

… bare fordi solen ikke skinner længere, betyder det ikke, at UV-strålerne er væk. Selv i gråt vejr i oktober kan solbriller være nødvendige.

Tjek hvilken solbrille, der matcher dig 👉

Hvilket SmartLife brilleglas skal du vælge?

Et forhøjet mobilforbrug giver ændrede synsvaner over tid, og det stiller store krav til dit syn. Her kan ZEISS SmartLife brilleglas hjælpe. Hvilket brilleglas, der er optimalt for dig, afhænger af din alder og de udfordringer, du har. Test dig selv og find det SmartLife brilleglas, der passer til dit behov.

Tag testen her  👉

Få 5 råd om gode arbejdsvaner

•Etablér en god og sund arbejdsstilling med korrekt højde på bord og stol. •Hav et naturligt og behageligt lysindfald i det lokale, hvor du arbejder. •Sikr dig et godt indeklima og luft regelmæssigt ud i løbet af dagen. •Hold pauser fra skærmen og kig ud ad vinduet – giv øjnene en pause.

•Skift jævnligt arbejdsstilling og bevæg dig i løbet af dagen.

Book uforpligtende synstjek

Oplever du af og til at have et sløret syn?

Der kan være mange årsager til, at du oplever et sløret syn. Det kan bl.a. skyldes nærsynethed, bygningsfejl eller øjensygdomme som grå stær eller AMD. Uanset årsagen er det altid en god ide at få undersøgt dit syn af din optiker, så du kan få et skarpt syn igen.

Vil du vide mere om sløret syn?

Spar ikke på dit syn

I disse tider med prisstigninger i dagligdagen sparer vi, hvor vi kan, men du har ikke råd til at ‘spare’ på dit syn. Synet er jo din vigtigste sans. Tag vare på dine øjnes sundhed og gør det nemmere for dig selv at få nye briller med rentefri betaling. Det koster dig IKKE ekstra, hverken i gebyr, udbetaling eller renter.

Ansøg online om rentefri betaling

Pas godt på dit syn

Lad ikke hvem som helst tjekke dit syn. Hos Nyt Syn skal du aldrig nøjes med en standard-løsning. Alle vores optikere er ZEISS-certificerede, og det er din garanti for, at du altid får den bedste løsning, der er tilpasset præcist til dig.

Derfor skal du vælge en ZEISS-certificeret optiker

Nyt Syn Gentofte Gentoftegade 60 2820 Gentofte Tlf.: 40 20 87 00 gentofte@nytsyn.dk

Åbningstider

Man-Fre : 10:00-18:00

Lørdag : 10:00-14:00

Nyt Syn på Facebook

Nyt Syn på Instagram

Kontakt os

Tilmeld dig vores nyhedsbrev