”Jeg har været super tilfreds med algebehandling af min træterrasse. Den trængte virkelig til det. I løbet af kort tid blev den fin og ren.”

Sådan skriver en af kunderne hos Fliserensning.dk, der har en topscoring på Trustpilot. Firmaet har da også over 15 års erfaring med rensning og behandling af ikke blot ‘havens gulv’, men også tag og facader. Deres vogne kører i hele Nordsjælland.

”Vi kommer med stor erfaring, og vi ser hver opgave som unik opgave, der skal løses optimalt for kunden. For os betyder det, at arbejdet skal udføres grundigt og ordentligt. Vi brugere hellere lidt ekstra tid end at hoppe over, hvor gærdet er lavest. Det betyder også, at vi ikke går, før vi er hele færdige. Helt færdige for os betyder for eksempel også, at der er ryddet op efter os,” siger direktør Henrik Madsen.

Det er en dedikation til kvalitet og god service, som kunderne har lagt mærke til. Fliserensning.dk blev således i 2020 kåret til ”Årets Algebehandler 2020” på hjemmesiden: Anmeld-haandvaerker.dk. En kåring baseret på kundernes anmeldelser og ratings.

Uanset om du ønsker en grundig fliserens eller blot en forebyggende behandling på din ejendom, er du meget velkommen til at kontakte Fliserens.dk for et uforpligtende tilbud.

Kontakt

Fliserensning.dk ApS
22 80 90 01
info@fliserensning.dk

 

Foto: Fliserensning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev