Støtte til 8 puljeprojekter| Du er inviteret til kunstfernisering

Ny kunstbog og udstilling inspireret af nationalparkens storslåede landskaber
Dansk kunstnergruppe har med penselstrøg og kreative hænder gengivet deres ophold i Nationalpark Kongernes Nordsjælland. Nu udkommer en bog med deres dragende værker, hvor forfatter og biolog Flemming Rune har indrammet billederne i ord. Kom og oplev den ægte vare, når udvalgte værker udstilles på Kunsthuset Annaborg i Hillerød fra 1. april til 7. maj. Udstillingen ”KUNST & NATUR” åbnes med en fernisering lørdag d. 1. april kl. 14-16 – og alle er velkomne.
Læs mere om bogen og udstillingen

Ryttere i nordsjællandsk skov
Frisk vind i sejlene til 8 puljeprojekter
Nu kan 8 projekter sætte sejl med et frisk tilskudspust i ryggen fra Nationalparkpuljen. Nationalpark Kongernes Nordsjælland har netop uddelt 514.000 kr. til lokale projekter, der skal sættes i værk i år og bidrage til at formidle natur og kulturhistorie og skabe mulighed for at alle kan opleve herlighederne i nationalparken.
Læs mere om puljen

Ny årsberetning ude

Trafikdræbte oddere, jagtvej-ingeniørkunst, ude-undervisning og faglige foredrag. Projekterne spænder vidt i Nationalparkfond Kongernes Nordsjælland. Nu er projekterne for 2022 samlet i en årsberetning, hvor du kan læse om nationalparkens aktiviteter i det forgangne år.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev