Ferien er slut, men det er sommeren og sommerens fester ikke. Denne weekend kan du og hele familien være med til at fejre Øregaard Museums 100 års jubilæum med havefest, kunst, børneteater og meget mere. Lørdag åbner Ordrupgaards længe ventede tilbygning og også her er du inviteret.

Find al information her i nyhedsbrevet – til sidst er der også et kryds til din kalender: Der er nemlig internationalt gadeteater på vej til et gadehjørne eller en park nær dig.

Vil du have overblikket over kulturarrangementer i Gentofte? Så klik ind på gentofte.dk/arrangementer

Sig det endelig videre – og rigtig god fornøjelse.

ØREGAARD MUSEUM FEJRER 100 ÅR

Fredag den 13. august er det 100 år siden, landstedet Øregaard for første gange slog dørene op som museum. Det biver fejret hele weekenden i museet, på Spejlscenen og i Øregaardsparken.

Fredag er der jazz med Sinne Eeg Duo i parken kl. 17.

Lørdag er der elektronisk musik med Kalle Esbjørn Thøfner og strygere, fællesspisning, DJ og dansefest.

Søndag er der børneteater, omvisninger i museet og musik af cellist Line Felding til den anmelderroste udstilling Alt er Tegn af Vilhelm Bjerke Petersen.

Se hele programmet for jubilæumsweekenden her og tag dine venner med .

ORDRUPGAARD ÅBNER SPEKTAKULÆR TILBYGNING

Lørdag den 14. august kan Ordrupgaard endelig invitere indenfor i den nye, spektakulære tilbygning af det prisvindende norske arkitektfirma Snøhetta.

Udefra ses kun det skulpturelle ståltag, mens værker af det 19. århundredes allerstørste kunstnere som Monet, Degas, Renoir, Gauguin og Matisse befinder sig under terræn som i en hemmelig skattekiste.

Læs mere om kunsten, museet og tilbygningen her .

SÆT KRYDS VED GENTOFTE GADETEATERFESTIVAL

Linedans, akrobatik og hornmusik sætter igen liv i gaderne: Gentofte Gadeteaterfestival 2021 løber af stablen med internationale forestillinger fra den 26. til 29. august. Det hele sker i parker og gader og der er fri entré for alle.

Se, hvornår der er gadeteater tæt på dig i programmet her.

Få overblik over kulturarrangementer nær dig

Mangler du overblik over arrangementer og events? Gentofte Kommunes arrangementskalender er din indgang til oplevelser med kunst, kultur og meget mere.

Få overblikket lige her på gentofte.dk/arrangementer

Brug for et nyt sted at gå en tur?

På gentofte.dk får du godt overblik over Gentoftes fine, grønne områder.

Kom godt afsted her.

Kontaktinformation

Kulturklub Gentofte
Ahlmanns Allé 6
2900 Hellerup

Skriv til Kulturklub Gentofte på kulturklub@gentofte.dk

Kulturklub Gentofte er et samarbejde mellem kulturinstitutioner og -aktører i Gentofte Kommune. Som abonnent på nyhedsbrevet får du adgang til rabatter og overblik over aktuelle kulturoplevelser i Gentotfte. Gentofte Kommune administrerer klubben – læs om persondata på gentofte.dk/databeskyttelse.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev