SUPER SUNDAY IN THE CINEMA

Vi kan ikke lade være med at forkæle vores trofaste publikum, så derfor inviterer vi til DEN STORE BIOGRAFFEST på søndag, hvor priserne på billetterne er som i gamle dage.

Det vil sige… ALLE billetter til HALV PRIS!

På søndag kan du vælge imellem følgende film :

kl. 12:00 – Mugge og hans mærkelige hjerne

kl. 14:15 – Eiffel

kl. 16:45 – Hvor Flodkrebsene Synger

kl. 20:00 – See How They Run

—————————————————————————————-

HUSK også vores 2 eksklusive arrangementer KONGEKABALE og FÆDRE & MØDRE.

Vi glæder os til at tage imod jer!

Særarrangement

Kongekabale – med oplæg af Niels Krause-Kjær

Thrilleren ‘Kongekabale’ er baseret på den politiske insider Niels Krause-Kjærs bog af samme navn. Krause-Kjær der bl.a. er tidligere pressechef for den konservative folketingsgruppe på Christiansborg, kigger forbi biografen til en samtale fra scenen inden vi blænder op for filmen.

En film der stadig er højaktuel frem til det kommende valg. Filmens handling: Da Midterpartiets karismatiske leder kvæstes alvorligt i en bilulykke, starter en nådesløs magtkamp om hans plads. Den unge journalist Ulrik Torp bliver som Dagbladets ny mand på Christiansborg vidne til begivenhederne på tætteste hold. Ulrich kommer på sporet af en kynisk konspiration, der involverer landets kommende statsminister. Men ingen vil lytte til ham, hverken politikere eller journalistkolleger, og mens valgdagen nærmer sig, må Ulrich alene forhindre at kongekabalen går op.

Onsdag den 26. oktober kl. 19.30 Billetpris: 100 kr.

Køb billetter

Forpremiere med gæstebesøg:

Fædre & Mødre – mød Paprika Steen

Så er fredag aften reddet. Træt af kedeligt TV, så kom forbi biografen og mød Paprika Steen.

Fredag d. 28. oktober kommer fantastiske Paprika Steen forbi Gentofte Kino. Med sig har hun sin nyeste spillefilm FÆDRE & MØDRE samt ikke mindre end tre af filmens stjerner, nemlig Line Kruse samt Martin og Katrine Greis-Rosenthaal.

Dette er Paprikas fjerde film som instruktør, og som det også var gældende med hendes forrige film, DEN TID PÅ ÅRET, har hun igen samlet et stort hold af Danmarks bedste skuespillere. Udover aftenens gæster indeholder rollelisten også Nikolaj Lie Kaas, Rasmus Bjerg, Amanda Collin, Jacob Lohmann, Carsten Bjørnlund, Lise Baastrup og Ida Skelbæk-Knudsen.

Vi starter fra scenen i Kino kl. 20.30. Det bliver en fest ingen tvivl om det.

FÆDRE & MØDRE er en komedie om ægteparret Piv og Ulrik, som skal tilkæmpe sig en plads i forældregruppen i datterens nye klasse. Det er ikke småting Piv og Ulrik skal gøre for at blive anerkendt i forældregruppen. Ikke mindst at blive optaget i vinterbadeklubben.

Men hvad er man ikke villig til at gøre for sit barn?

Billetter købes hér

Derudover viser vi…

Premierefilm: Eiffel

Frankrig, 1889. Efter at have afsluttet sit arbejde med opførelsen af Frihedsgudinden, er Gustave Eiffel på toppen af sin karriere. Nu vil den franske regering have ham til at designe noget spektakulært til verdensudstillingen i Paris, men Eiffel er ikke begejstret for regeringens idéer.

Alt ændrer sig dog, da han møder Adrienne – en smuk og mystisk kvinde fra hans fortid. Gamle følelser blusser op på ny ogderesforbudte lidenskab og kærlighed inspirerer Gustave til at ændre Paris for altid! Hans mål er et projekt, der vil trodse tyngdekraften og række mod stjernerne. Et projekt for Frankrig og for kærligheden.

Du vil aldrig se på Eiffeltårnet på samme måde igen!

Se alle spilletider og køb billetter

Premierefilm: See How They Run

I samarbejde med Biografklub Danmark byder vi velkommen til forpremiere på komedien “See How They Run”, som er et nyt take på den klassiske “whodunnit” krimigenre.

Om filmen: Filmen udspiller sig i 1950’ernes London, hvor planerne om at filmatisere et succesfuldt teaterstykke bliver afbrudt, da filmens Hollywood-instruktør findes myrdet på teaterscenen. Den bekymringstunge detektiv Stoppard, spillet af den Oscar-vindende Sam Rockwell, påtager sig sagen i samarbejde med Saoirse Ronans karakter Betjent Stalker.

SamRockwell (Three Billlboards Outside Ebbing, Missouri) og Saoirse Ronan (Little Women) står sammen i spidsen af et stjernespækket cast, der bl.a. inkluderer Adrien Brody (Pianisten), David Oyelowo (Selma) samt Harris Dickinson fra Triangle of Sadness.

BEMÆRK: forpremiere i aften – særpris kun 55 kr.

Køb billetter

Hvor flodkrebsene synger

“Hvor flodkrebsene synger” fortæller historien om Kya, en forladt pige, som selv har fundet vej til voksenlivet i de farlige marskområder i North Carolina. Gennem mange år har rygterne om ”Marskpigen” hjemsøgt Barkley Cove og isoleret den skarpsindige og stålfaste Kya fra samfundet.

Draget af to unge mænd fra byen begynder Kya at åbne sig for den nye og opsigtsvækkende verden. Men da en af mændene bliver fundet død, bliver Kya straks udråbt, af samfundet, som den hovedmistænkte. Baseret på bestselleren af samme navn.

Se alle spilletider og køb billetter

Mugge & hans mærkelige hjerne

Første dag efter sommerferien skal eleverne på Basserup Kommuneskole til prøve. Og da den ellers så glade dreng, Mugge, viser sig at have en hjerne, der er så mærkelig, at hans svar får computeren til at eksplodere, går hele systemet i panik. Mugge sendes omgående i specialklasse og spås en sort fremtid. Han beslutter sig derfor for at starte sin egen skole. En skole hvor der er plads til børn medmærkelige hjerner. Han døber skolen Friheden. Samtidig begynder Mugges bedste veninde Sofia på den militante eliteskole Killer Instinct School System. Mugge og Sofia glider langsomt fra hinanden, og snart hænger deres venskab i en tynd tråd.

Se alle spilletider og køb billetter

Print ugens program

Se alle forestillinger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev