Træning for alle – uanset fysiske skavanker, kropsstørrelse, alder og outfit

Mange, der døjer med fysiske skavanker eller kronisk sygdom, får ikke rigtig gjort ret meget ved den ellers så vigtige træning. Det kan skyldes mange forskellige ting, og for nogen er en af årsagerne, at det kan være grænseoverskridende at bevæge sig ind på de gode træningscentre, yogasteder og Pilatesstudier. Det kan føles, som om alene de smarte, de raske, de unge og de allerede-næsten-helt-fitte i fikse stramme outfits, er de eneste, der træner disse steder – og så kan det være svært at komme anstigende i sin lidt ældre joggingdragt, prustende eller haltende, med for mange kilo på bagen eller med mange år i rygsækken…

Når man for første gang – måske i årevis – forsigtigt bevæger sig ind på et træningssted, fordi man nu engang har brug for at træne muskler og smidighed og måske endda også har brug for at lære gode vejrtrækningsvaner, så kan kan det gå hen og være noget af en overvindelse. Men sådan behøver det slet ikke at være! Det ved vi, for vi har talt med Lotta Steuch, som har skabt House of Pilates i Charlottenlund. Hun fortæller broligende, at hos dem kan man ikke alene komme med de udfordringer, man nu har, men træningen tager også udgangspunkt i den enkeltes personlige fysiske formåen. Hun siger beroligende:

“Hos House of Pilates siger vi altid, at ALLE ER VELKOMNE, og dermed at alle kan lære at træne med hos os. Med det mener vi, at:

  • …vi hjælper dig godt i gang ift. dit udgangspunkt og er omkring dig på hver eneste time!
  • …uanset skavanker, skader eller kropsstørrelse har vi hold, hvor du kan være med!
  • …du kan komme, som du er, i det tøj, du har det bedst i – bare det er blødt og behageligt!”

Vi kan i øvrigt fortælle, at holdene hos House of Pilates er forholdvis små – det kan være ret betyggende, hvis man er lidt usikker, inden man kommer rigtigt i gang.

Læs meget mere om de forskellige interessante træningsmuligheder hos House of Pilates her. Og hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at tage fat i dem på tlf. 5152 4216.

Foto: House of Pilates. Presse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev