Trine Pallesen og Mathias Groves seksmandsorkester tegner et kærligt og hudløst portræt af Grethe Ingmann. Musikforestillingen kommer til Bellevue Teatret 15. november med flotte anmeldelser:

Trine Pallesen i sin karrieres største præstation i kærligt, varmt og vanvittigt godt musikalsk portræt af sangerinden Grethe Ingmann.— Morten Buckhøj

Gennemmusikalsk portræt af et dansk ikon … Man får i den grad lyst til både at danse og at slentre gennem regnen med Trine Pallesen og Mathias Grove Madsens sekstet, når de vækker Grethe Ingmanns brogede historie til live i den charmerende turnéforestilling Ta’ mig som jeg er— Iscene.dk

Se billeder og en trailer på bellevueteatret.dk.

Køb billet til Ta’ mig som jeg er →

Som kun 17-årig hoppede Grethe fra strømpefabrikken på Amager og ind på scenen. Dér blev hun. Sammen med Jørgen Ingmann strøg hun til tops med Dansevise ved det Internationale Melodi Grand Prix i 1963.

Genhør de skønne pop- og jazzsange og hør fortællingerne om Grethe Ingmanns liv med musikken, kærligheden og op- og nedturene.

Med Trine Pallesen og Mathias Groves seksmandsorkester

Tirsdag den 15. november kl. 20

Spis på teatret Husk at du inden forestillingen kan nyde en Strandtallerken med laksesalat med æbler og radiser, perlebyg med gulerødder, selleri og syltet kål, pocheret kyllingebryst med syltet hønseæg og parmesancreme, røgede mandler og brød og smør.

Kr. 200 per person. Maden serveres i øvre bar halvanden time inden forestillingen.

Læs mere om Ta’ mig som jeg er →

Se flere billeder og en trailer på bellevueteatret.dk.

Køb billet til Ta’ mig som jeg er →

Bellevue Teatret Strandvejen 451, 2930 Klampenborg www.bellevueteatret.dk

Billetkontor: Ticketmaster · 38 48 16 30 · Mailkontakt Administration: 39 63 49 00 · adm@bellevueteatret.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev