Som coach vil du opleve, at du nemmere kan navigere i samspillet mellem mennesker. Du kan anvende dine coachende egenskaber i privaten, men også på din arbejdsplads i din stilling som f.eks. leder.

En leder skal nemlig være i stand til at tage ansvar, have et overblik og være kilden til klar kommunikation på sin arbejdsplads. Som coachende leder vil du være i stand til at forstå dine medarbejderes udgangspunkt bedre, og du kan dermed skabe en arbejdsplads, hvor samspillet mellem medarbejdere og ledelse står i synergi med hinanden.

Tag en uddannelse som coach i København, og du vil opleve, hvordan du gennem uddannelsen får specifikke kompetencer og værktøjer, der gør dig i stand til at stå bedre i dine roller – både på arbejdspladsen og i privaten.

Coachuddannelsens opbygning
Coachuddannelsen på Dansk NLP Institut i København er bygget op som et deltidsstudie, der tages over en periode på tre år. Deltidsstudiet er en fordel for dig, som gerne vil kunne navigere mellem en fuldtidsstilling og et familieliv ved siden af.

Man tilmelder sig for et år af gangen, og man kan vælge at stoppe undervejs, når man har lyst. Dog skal man tage uddannelsens alle tre år, samt coachkursets (Aligned Action International) modul A og B, for at kunne kalde sig certificeret coach fra Dansk NLP Institut.

Tager du en uddannelse som NLP Coach på Dansk NLP Institut, så svarer det til en international coach-certificering kombineret med en NLP uddannelse.

Tager udgangspunkt i NLP som metode
Én af pionererne indenfor coaching og én af underviserne på Dansk NLP Institut, Jan Elfline siger:
“Coachingkompetencer kombineret med NLP betyder, at man som coach er et hestehoved foran, netop fordi de effektive kommunikations- og forandringsværktøjer er med til at skabe nogle hurtigere, bedre og vedvarende resultater.”

På Dansk NLP Institut får du netop en uddannelse som coach, der tager udgangspunkt i og anvender NLP som metode gennem hele forløbet.

NLP er en række psykologiske og pædagogiske værktøjer, der gør os i stand til at finde frem til de ressourcer, som vi allerede har, men endnu ikke anvender. Anvendelsen af NLP giver netop et godt grundlag for en coachuddannelse, hvor det handler om at sætte sig i sin klients sted. Det er et værktøj til personlig udvikling og forandring for både dig selv og andre.

Hvad koster en uddannelse til coach?
Uddannelsen til NLP Coach på Dansk NLP Institut har en dagspris på mellem 1.036 kr. og 1.240 kr. og er derfor en smule billigere end andre coachuddannelser, der typisk starter med en dagspris på omkring 1.400 kr.

Du vælger selv, hvornår du tager de fagspecifikke coachmoduler fra coachkurset Aligned Action International, og kan derfor tages sammen med undervisningen på alle tre år af uddannelsen.

Anvendelsen af NLP giver et godt grundlag for en coachuddannelse, hvor det handler om at sætte sig i sin klients sted. Foto: ABW

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev