Tag sikkert i Gentofte Kino.

Biografen er fortsat åben, og vi har god plads mellem rækkerne med 2 meters benplads. Du skal blot huske dit coronapas.

Alt vores personale er testet og har gyldige coronapas. ———————————————————————————– Vi har fine julearrangementer på programmet de næste dage, og vi har fuld knald på vores legendariske Kino-glögg, som vi serverer til begge af de nedenstående arrangementer.

Allerede påsøndag d. 12. december kan du opleve årets julekoncert i biografen! DR Pigekorets Jul 2021 – direkte fra DR Koncerthuset DR Pigekoret og Phillip Faber er klar på scenen i DR Koncerthuset, hvor hele koncerten streames live til vores bløde sæder i surround sound og højeste billedkvalitet.

Også den 13. december er der ren julehygge på programmet med Paprika Steens Den tid på året. Denne aften kommer Paprika selv forbi sammen med manuskriptforfatter Jakob Weis, og introducerer filmen.

Kig trygt forbi Gentofte Kino, vi glæder os til at tage imod jer!

DR Pigekorets Jul 2021 – direkte fra DR Koncerthuset

Oplev årets julekoncert i biografen! DR Pigekoret og Phillip Faber er klar på scenen i DR Koncerthuset og inviterer publikum med ind i julens og musikkens magiske verden – og du kan opleve hele koncerten live i surround sound og højeste billedkvalitet fra biografens bløde sæder. Sammen med DR Pigekoret er to stærke gæstekunstnere med på scenen: Kongelig balletdanser Astrid Elbo og den unge mundharpevirtuos Mathias Heise, som har vundet flere danske og internationale priser for sit mundharpespil, bl.a. Kronprinsparrets Stjernedryspris.

Vi serverer et glas glögg inden start.

Søndag den 12. december kl. 16.00 Billetpris: 100 kr.

Køb billetter

Den tid på året – Mød Paprika Steen og manuskriptforfatter Jakob Weis.

Mød instruktør og skuespiller Paprika Steen, samt filmens manuskriptforfatter Jakob Weis, som kommer forbi Gentofte Kino og introducerer denne særlige forestilling af Paprika Steens klassiske julefilm ”Den tid på året”.

Vi serverer glögg til alle inden vi går i salen.

Hjemme hos Katrine og Mads emmer det af jul, – alt er præcist ligeså kaotisk og traditionelt som det altid plejer at være, når familien skal samles denne ene aften om året for at spille ’generationsspillet’ som den ideelle og lykkelige familie. Men under overfladen lurer mange års uudtalt jalousi, mistro og misforståelser mellem de to søstre, deres ægtemænd og deres fraskilte forældre, da de samles under samme tag i duften af juleand og rødkål. Mens spydigheder fyger hen over et veldækket bord, bryder mange års misundelse ud i lys lue, da de afbrydes af lillesøster, som pludselig melder sin ankomst med ny mand og papdatter. Det bliver en uforglemmelig og underholdende hjerternes fest i familiens skød.

Mandag den 13. december kl. 19.30 Billetpris: 135 kr.

Køb billetter

Print ugens program

Se alle forestillinger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev