Glædelig jul og godt nytår ønskes du af alle Chayas medarbejdere. Vi takker for året, der er gået. Et år der i Chaya har budt på mange gode og spændende oplevelser.

Vi startede 2022 ud med ombygning af vores to forretninger for at skabe flere praktiske løsninger samt et visuelt mere moderne udtryk. Dette har i samme omgang ført til fornyelse af vores sortiment hvilket, som selve indretningen, er stærkt inspireret af det rolige japanske design i mødet med den minimalistiske skandinaviske ånd.

Vi har arbejdet mod en fortsat grøn og bæredygtig profil, når vi har udvalgt nye økologiske teer og andre produkter til hylderne. Et område af vores forretning vi hvert år arbejder på at forbedre og styrke.

I de hyggelige saloner i Dronning Louises Tehus, og den overdådige Rosenhave,  har glade gæster fået serveret vores Afternoon Tea og måske en lille te-anekdote eller to. Derudover har det dannet rammen for diverse events, hvorigennem vi har kunne invitere endnu flere te-glade gæster på oplevelser udover det sædvanlige.

I det tilstødende Paradehus har vi hele sommeren huset glade og festlige arrangementer, hvor alt fra bryllupper, runde fødselsdage, konfirmationer og barnedåbe er blevet afholdt.

På Ordrupgaard Café ved Chaya har vi løbet hurtigt for at mætte alle de sultne gæster, vi har haft glæden af. Caféen har været travl og velbesøgt, og hver dag har vi lært noget nyt og derved blevet klogere på vores færden i restaurationsbranchen.

Hvad kan vi se frem til? I det kommende år ser vi frem til fantastiske te-oplevelser, som har været en stor succes i 2022. Det nye år vil byde på en serie af te-oplevelser, hvor vi dykker ned i teen som verdenskendt drik, teens historie og hvordan den drikkes i forskellige kulturer – læs mere her. Vores populære events fra tidligere år i vil selvfølgelig fortsætte i 2023.

Vi glæder os også til at lancere en ny og opdateret webshop, der forhåbentlig vil gøre dit besøg på vores hjemmeside til en mere sanselig og brugervenlig oplevelse.

Vi håber, at vi i Chaya har bidraget til at forsøde året, der snart er gået, og at juleroen har indfundet sig med en god kop te. Vi glæder os til at se dig online, i vores butikker eller til en te-oplevelse i vores cafeer i det nye år, og ønsker dig en glædelig jul.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev