Så er vi i gang!
Oven på en uge og en weekend med stående applaus og fulde huse til allersidste plads: Skammerens Datter er endelig i gang! De begejstrede reaktioner strømmer ind. 

Vi spiller i hele påskeferien: Giv familien et teater-påskeæg med en verden fantasy!

Se de flotte scenebilleder nedenfor. Der er flere billeder på hjemmesiden.POV International skrev om premieren:

På scenen skabes der en myldrende fantasiverden. Der er store følelser og subtil humor — begge dele leveres både i dialog og formfuldendte musicalsange. Børnene kender genren fra tegnefilmene, så det er en oplevelse, det er nemt at deleMens vi venter på flere anmeldelser er her et udpluk af de meget varme reaktioner på vores Facebook-side:
Fantastisk oplevelse, magiske sange, sindssygt flotte stemmer og kulisser. Fra første strofe var både min datter og jeg helt tryllebundet.🥰🥰Tusind tak for en fantastisk teateroplevelse👏👏 👏👏👏👏 Både voksne og børn (10 år) var fastholdt til fortællingen i hele den 2,5 time lange forestilling, og både musikken, de overbevisende dramatiske effekter og skuespillet gør denne opsætning af Skammerens datter meget seværdig. En meget stor anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Køb billet til Skammerens Datter →Spis på teatret
Til Skammerens Datter byder vi i samarbejde med Den Gule Cottage på langbordsmiddag, som serveres halvanden time før forestillingen. 

Langbordsmiddaglun landkylling med bagte rodfrugter
bygotto med havre og syltet kål
masser af hjemmebagt surdejsbrød og smørUnder middagen dukker folk fra kulissen op til en kort dialog og fortælling om forestillingen. 

Kr. 225 / Børn og unge under 25 år: Kr. 110

Hvis du ikke har købt mad sammen med dine billetter, kan du købe her.
Køb mad til Skammerens Datter →
Se flere billeder på hjemmesiden.
Køb billet til Skammerens Datter →Se hele sæsonen 
Husk også at du kan dykke ned i vores sæson. Du kan bladre i kataloget her.
Gå på opdagelse i sæsonen →

Bellevue Teatret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev