Vi nyder vores nye forpagtning af caféen på Ordrupgaard, der har budt på en travl og dejlig sommersæson. Ved sensommerens start ønsker vi at forkæle vores gæster endnu mere, og vi inviterer derfor til spændende aftenmenuer de næste 6 onsdag aftener. Det er et indbydende alternativ til vores daglige frokost. Udsigten fra vores terrasse, giver mulighed for at opleve Ordrupgaards Kunstpark på de skønne sensommeraftener.

Hver af de 6 aftener har sin inspiration i et verdenskøkken, hvor vores dygtige kokke sammensætter fristende og klassiske retter, der holder sig tro til det køkken de stammer fra. Vi ønsker, at vores gæster kan slå sig ned hos os, og med sansernes hjælp få en følelse af at være udenlands, om det så er den Franske riviera eller Marokkanske oase.

Vores dygtige tjenere står klar til at forskønne jeres oplevelse, samt guide jer gennem vores udvalg af vine importeret fra Piemonte, så I kan læne jer tilbage og nyde aftenen i fulde drag.

Hvis du føler dig fristet, så vælg mellem vores verdenskøkkener, eller tag på en jordomrejse, og reserver et bord hos os hver onsdag de næste 6 uger. Aftenmenuen for de næste 6 uger kan ses her.
* Vi gør opmærksom på, at visse aftenmenuer kræver en forudbetalt billet, som led i vores kamp mod madspild.

Live musik
Som en ekstra forkælelse vil vi de næste 6 onsdag aftener byde på live musik på terrassen (blues og jazzmusik). Der vil derfor være rig mulighed for at nyde desserten eller et glas vin fra vores vinkort, med afslappende toner fra vores musiker. Vi byder velkommen, om du ønsker en stund for dig selv, en oplevelse med familien eller en god ven.

Dronning Louises Tehus
Traditionen tro tilbyder vi også live musik til vores torsdags tapasaftener i Dronning Louises Tehus og Rosenhaven. Her kan du nyde en aften med lækre oste, pølser og tilhørende specialiteter, såvel som vores vin fra Piemonte.

I sommeren og det snarlige efterår, nyder vi vores smukke have, der med dens prægtige farver bliver en fantastisk udsigt der kan nydes sammen med den levende musik.

Kunne disse produkter være interessante for nogle du kender?

FORRETNINGER

Chaya
Lyngby Hovedgade 9A
2800 Kgs. Lyngby
Tlf.: 4593 9090

Chaya
Jægersborg Allé 37
2920 Charlottenlund
Tlf.: 3990 9097

Dronning Louises Tehus

Tilmeld dig vores nyhedsbrev