Vi tager hul på det nye år med spændt forventning om sæsonens største satsning. Skammerens Datter rammer lige i hjertekulen på alle, der bliver grebet af kampen imellem det gode og den onde, og alle som elsker eventyr, fantasy og gribende fortællinger!

Lene Kaaberbøls roman er siden udgivelsen i 2000 blevet slugt og elsket af hele landets tweens og teenagere. De første Skammer-generationer er blevet voksne, men de har stadig Dina med sig. Høg · Aagaard · Svanekier står bag musikken og dramatiseringen. De stod også bag bl.a. Vildheks og Den Evige Ild.

Vidste du … — hvis du er under 25 år, koster billetterne kun 200 (gulv) eller 150 (balkon) + gebyr. — hvis I kommer 10 eller flere personer, kan I få rabat og særtilbud. Se mere om grupper her.

Billetsalget går forrygende, så vi har netop åbnet for to ekstraforestillinger 15. og 16. april.

Der er også gode pladser i påskeferien. Tag familien med på Bellevue Teatret og nyd en Skammer-menu inden forestillingen!

Premiere 18. marts Tilladt fra 9 år

Køb billet til Skammerens Datter →

Mads Valdemar spiller den onde Drakan

Stortalentet Mads Valdemar Vinther spiller rollen som den onde Drakan, og han har allerede afprøvet kostume og Drakans sind.

Mads Valdemar så Skammerens Datter som 17-årig ved uropførelsen i 2012. Forestillingen gjorde et kæmpestort indtryk på ham, så den har haft indflydelse på ham den dag i dag. Derfor er han særligt glad for at skulle spille rollen som Drakan, fortæller han:

For ti år siden så jeg Drakan som en skurk og et ondt menneske, men i dag er Drakan nok den, jeg bedst forstår. Derfor var jeg heller ikke tvivl, da jeg blev spurgt, om jeg ville spille rollen. Jeg glæder mig til at spille skurken, den store Drakan, og finde mine mørke sider frem. Han er nok alt det mørke, jeg selv fortrænger, men som jeg nu endelig må bringe lidt frem fra det skjulte.

Hør Mads Valdemar fortælle mere om rollen, og hvordan han henter inspiration i sin opvækst på institution. Se videoen med Mads Valdemar (og andre videoer) her.

Premiere 18. marts 2023

Køb billet til Skammerens Datter →

Bellevue Teatret Strandvejen 451, 2930 Klampenborg www.bellevueteatret.dk

Billetkontor: Ticketmaster · 38 48 16 30 · Mailkontakt Administration: 39 63 49 00 · adm@bellevueteatret.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev