Varmen er tilbage…

…og det er stadig den årstid, hvor du kan nyde et glas herlig vin på terrassen uden at få frosset fødderne af…

Holte Vinlager har indkøbt to nye, friske og spændende vine, som de de tror bliver nye salgshit! Det drejer sig om en let perlende rosévin – Pérgula 2022 fra Portugal – og en rund, frisk og saftig rødvin – Gamay Classiques 2022 fra Ardèche. Holte Vinlager skriver følgende om de to vine:

“Pérgula – 2022 Portugal

Ekstremt populær og let perlende roséstil fra Portugal! Duften er sprudlende, frugtig og elegant med en let, frisk og charmerende livlighed i smagen, samt en delikat krop. I denne rosé oplever man en blid prikken på tungen sammen med en læskende restsødme, da vinen har en lav alkohol på 9,5%. Smag denne opkvikkende rosé og forstå hvorfor, den er så populær!”. Køb den online her.

“Gamay Classiques – 2022 Ardèche

Prøv en Gamay fra Ardèche i det nordlige Rhône – lige syd for Beaujolais! Denne Gamay oser af sort frugt, citrus og krydderier, som skaber et flot helhedsbillede. Smagen er rund, frisk og saftig med en eminent finesse og balance. Intens frugt med flotte strejf af blodappelsin, leder over i en endnu frugtigere afslutning. Utrolig behagelig og livlig fremtoning.” Køb den online her.

Læs meget mere om Holte Vinlager her, hvor du også kan se de mange andre spændende vine på lager.

Foto: IDM

Tilmeld dig vores nyhedsbrev