Glæden og begejstringen over, at Tour de France kommer til Danmark, er på kogepunktet! For første gang nogensinde starter Touren i Danmark og det skal naturligvis fejres med en toptunet smagekasse!

Kassen er spækket til randen med lækre, franske sager og vi kommer hele vejen rundt med både mousserende, hvid-, rød- og rosévin! Og så topper vi lige kassen med en herlig dansk brown ale øl! Vi ønsker dig god fornøjelse med kassen og rigtig god Tour 😊 Normalpris 751,- / nu 600,- / SPAR 151,-

Château Tour de Grenet 2018 Lussac Saint-Émilion Forrygende bordeaux med alle de klassiske træk: Fine afrundede tanniner, luksuriøse fadkrydderier og mineralske nuancer – hvor er det bare godt!

Plan de Dieu 2019 Côtes-du-Rhône Villages Er du til vine med varm, fed bærfrugt og krydderier, er denne rødvin lige noget for dig. Plan de Dieu – på dansk “Guds Jord”, er en af de nyeste Côtes-du-Rhône Villages appellationer, og her er du nærmest garanteret valuta for pengene.

Beaujolais 2018 Vieilles Vignes Elegant Beaujolais lavet på gamle vinstokke og fremstillet i den gamle tradition hos en af de bedste producenter i regionen, Jacques Dépagneux. Smagen er frugtig, mild og utrolig blød.

Regusse Chardonnay 2020 Provence Hvis du normalt er glad for de store, hvide bourgogne-vine, vil du blive henrykt over denne forrygende hvidvin. Det er en cremet og lækker sag fra Provence med koncentreret smag af især røg, vanilje og ananas.

Le Retour Ventoux Rosé 2021 Mur-Mur-Ium Rosévin med power! Smagen er saftig og bugner af fersken og granatæble. Den er vedholdende i mundhulen og eftersmagen byder på krydrede provencalske noter.

Crémant d’Alsace Brut Vinen glæder enhver vinelsker med hang til elegante og delikate bobler – og så er den naturligvis lavet på den ægte champagne-metode. Det er en sprudlende, lækker crémant, som er velegnet til at nyde – ja, til stort set al slags fisk og skaldyr.

BONUS: Brown Ale (50 cl.) Denne skønne øl er brygget af Det Lille Bryggeri, specielt til Holte Vinlager. Den er lagret med Holte Vinlagers 10-års Panama rom, og den smager simpelthen forrygende. Det er en fyldig, mørk og krydret øl, som nydes bedst kølig – eksempelvis imens du hepper på vores danske ryttere!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev