STILHEDEN

Stilheden, foto: Gentofte Kino

Eugenia bor i Paris. Efter sin fars slagtilfælde og mange ar væk fra familien vender Eugenia tilbage til La Quietud, familiens ejendom nær Buenos Aires, hvor hun genforenes med sin mor og søster. De tre kvinder er tvunget til at konfrontere de følelsesmæssige traumer og mørke hemmeligheder i deres fortid, der udspillede sig pa baggrund af det militære diktatur. Snart kommer uventede forbindelser og jalousi op til overfladen, og det hele forstærkes af den fysiske lighed mellem de to søstre …

Carmen & Lola

Carmen & Lola, foto: Gentofte kino

17-årige Carmen er allerede forlovet. Det forventes, at hun snart gifter sig, føder en masse børn og lever som gode sigøjnerkvinder altid gjort gennem tiderne i Madrids forstæder. Hun er vant til at være overvåget og beskyttet og ma ikke bruge mobil eller ryge og må kun gå ud i følgeskab med et familiemedlem. Men da Carmen møder 16-årige Lola forandres alt! Nu skydes hendes nedarvede homofobi i sænk af forvirrende og vidunderlige følelser og hun overgiver sig til Lolas selvsikre flirten. Sammen finder de ud af, at deres intense forelskelse ikke kan holdes nede og de begiver sig ind i en forbudt verden, der i yderste konsekvens betyder, at de vil blive udstødt.

Angry Birds 2

Angry Birds 2, foto: Gentofte Kino

Fuglene og grisene slår sig helt utraditionelt sammen for at gå i krig mod en ny og fælles fjende. De
ikke-flyvende vrede fugle og de intrigante grønne grisebasser er tvunget til at begrave stridsøksen og skubbe de evige skænderier til side. En ny trussel har nemlig meldt sig på banen, og både fuglenes og grisenes øer er i fare. Red, Chuck, Bomb og Mægtige ørn rekrutterer Chucks søster, Silver, og går sammen med grisene Leonard, hans assistent Courtney og Garry for at skabe en pænt vaklende våbenhvile og danne et noget anderledes superteam for at redde deres hjem.

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev