Uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 16.10.2023-24.10.2023

Blev bedt om at skrue ned, Nordsjælland

En patrulje kørte kort før midnat til en adresse på Tonysvej i Charlottenlund, hvor musikken fra en fest var til gene for de omkringboende. Festens vært blev derfor bedt om at skrue ned for musikken. Også i Kokkedal var høj musik til gene for naboerne til en adresse på Egedalsvænge. Her blev stedets beboer bedt om skrue ned for musikken af en patrulje, som kom til stedet klokken 00.36.

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent
Det er forståeligt, at du/I fester derhjemme. Det skal der også være plads til. Men husk at vise hensyn. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent.

Er du selv udsat for musik til ulempe?
Før du ringer til politiet, så spørg festens personer, om de ikke nok vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de fleste sjældent er ude på at genere deres naboer. Virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på 114. Vi er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.

Butikstyveri købmand/supermarked/mejeri, Gentofte

En 17-årig ung mand fra Kastrup blev mandag kl. 15.20 taget for butikstyveri i en forretning på Søborg Hovedgade. Sigtede stjal 3 pakker tyggegummi og en pakke jordbærstænger. Den unge mand løb fra butikken, men blev stoppet af en medarbejder uden brug af magt. Sigtede erkendte.

Kørte bil uden førerret, Gentofte

En 22-årig mand fra Bagsværd blev kl. 12.55 sigtet for at køre bil på Fæstevej i Gentofte, selvom hans førerret var administrativt inddraget.

Sigtet for joint, Gentofte

En 18-årig mand fra Charlottenlund blev kl. 14.08 sigtet for besiddelse af en joint på Esthersvej i Hellerup.

Tyveri fra varebil, Gentofte

Anmeldelse kl. 15.06 om tyveri fra varebil sket mellem lørdag den 21. oktober kl. 15.00 og mandag den 23.10 kl. 06.00 på Kanalbuen i Dyssegård. Låsecylinderen i sidedøren var blevet fjernet. Alt håndværktøj inkl. batterier stjålet – koster ikke endeligt opgjort.

Unge mænd overfaldet, Kgs. Lyngby

En 15-årig ung mand fra Uldum og en 14-årig ung mand fra Birkerød blev tirsdag eftermiddag omkring klokken 16.30 overfaldet på Klampenborgvej af en gruppe unge. Den ene gerningsmand beskrives som en ung mand, ca. 14 år, mørkt hår med krøller på toppen og kortklippet i siderne, iført Moncler-jakke, hættetrøje og sorte joggingbukser. Sagen skal nu efterforskes af Nordsjællands Politi, som ikke har yderligere oplysninger at give på nuværende tidspunkt.

Foto: ABW

Tilmeld dig vores nyhedsbrev