Uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 23.10.2023-31.10.2023

Færdsel i øvrigt, Gentofte

På Ordrupvej i krydset ved Holmegårdsvej skete der torsdag kl. 08.50 et færdselsuheld. En 49-årig kvinde var blevet påkørt af en varebil. Forurettede havde været på cykel og skulle lige ud i krydset, da bilen havde drejet til venstre og ramt hende.

Forurettede oplyste, at den 56-årige mand i bilen ikke havde set hende og efterfølgende havde været meget behjælpelig med at køre hende på hospitalet. Personskade i form af smerter i venstre lårben og hudafskrabninger.

Færdselsuheld, Gentofte

Søndag kl. 10.18 skete der et færdselsuheld på Helsingørmotorvejen Sydgående før afkørsel 6 Jægersborg St. Part 1 kørte syd ad Helsingørmotorvejen med 70-80 km/t. i 1. vognbane, da en hvid bil kørte ud på motorvejen fra Jægersborgvej i samme retning. Part 1 undveg mod venstre og påkørte part 2. Begge parter ramte autoværnet i midten af vejen med venstre side af bilen, hvorefter de kørte af på afkørsel 6 Jægersborg St. Den hvide bil blev ikke ramt. Autoværnet havde ingen skader. Ingen melding om personskade.

Tyveri, Gentofte

En 76-årig kvinde fra Hellerup anmledte kl. 17.45, at hun i weekenden var blevet udsat for tyveri. Hun oplyste, at hun havde låst sig ind af hoveddøren, og en ukendt dame var kommet ind i opgangen under påskud af, at hun skulle besøge en beboer ovenpå. Kvinden medbragte en halv mazarinkage. Kvinden sagde, at hun boede ovre på den anden side af vejen og spurgte, om ikke forurettede kendte hende. Kvinden tilbød at hjælpe forurettede med at bære vasketøjet op, hvilket hun så gjorde, og ved forurettedes hoveddør gik kvinden med indenfor, selvom hun var blevet bedt om at blive udenfor. Kvinden gik både ud i køkkenet og ind stuen. Efterfølgende havde den 76-årige kvinde opdaget, at der var forsvundet et guldarmbånd, ringe og et guld Dagmarkors i guldkæde.

Havde hash på sig, Klampenborg

En 25-årig kvinde uden fast adresse blev onsdag aften klokken 19.20 truffet i en bil på en p-plads ved Strandvejen. Her blev hun fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket hun blev sigtet for.

Sigtet for joint, Gentofte

En 18-årig mand fra Charlottenlund blev kl. 14.08 sigtet for besiddelse af en joint på Esthersvej i Hellerup.

Tyveri fra varebil, Gentofte

Anmeldelse kl. 15.06 om tyveri fra varebil sket mellem lørdag den 21. oktober kl. 15.00 og mandag den 23.10 kl. 06.00 på Kanalbuen i Dyssegård. Låsecylinderen i sidedøren var blevet fjernet. Alt håndværktøj inklusiv batterier stjålet – koster ikke endeligt opgjort.

Foto: ABW

Tilmeld dig vores nyhedsbrev