Uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 03.11.2023-14.11.2023

Færdselsuheld, Gentofte

Anmeldelse kl. 16.43 om at en 77-årig bilist fra Gentofte havde ramt en kvindelig 46-årig cyklist i en rundkørsel ved Lagergårdsvej i Gentofte. Ambulance og beredskabspatrulje til stedet. Cyklisten blev bragt til tjek på nærmeste hospital.

Solouheld, Gentofte

Anmeldelse kl. 16.49 om færdselsuheld på Helsingørmotorvejen i Gentofte, hvor en 27-årig mandlig motorcyklist fra København styrtede på sin motorcykel, efter at forankørende bremsede op, og motorcyklisten måtte undvige. Beredskabspatrulje og ambulance til stedet. Ingen melding om personskade.

FUH. Ringe mat. skade u./p-skade, Gentofte

Klokken 10.29 fik politiet en anmeldelse om et færdselsuheld på Helsingørmotorvejen ca. 150 meter før afkørsel 5 Brogårdsvej. Part 1 i en personbil kørte ad Helsingørmotorvejen i sydlig retning ca. 150 m syd for afkørsel 5 Brogårdsvej med ca. 80-85 km./t., da føreren – en 43-årig mand – mistede herredømmet over bilen, hvorfor han lavede en forkert kontramanøvre og drejede rundt om sig selv. Part 1 landede med bagenden i et nethegn mellem Helsingørmotorvejen og Lyngbyvejen. Ingen personskade.

Foto: ABW

Tilmeld dig vores nyhedsbrev