Uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 07.08.2023-15.08.2023

g

Færdselsuheld, Gentofte

En lastbil kørte kl. 15.42 med 80 km/t ad motorring 3 i vestgående retning. Lasbilen foretog et vognbaneskifte, hvorved der skete sammenstød med en personbil, som kørte i samme retning med ca. 60 km/t og ligeledes foretog vognbaneskift. Den 29-årige kvindelige bilist blev kørt til tjek på nærmeste hospital. Ingen melding om personskade.

Bedrageri, Gentofte

Anmeldelse kl. 16.55 om en 78-årig kvinde, der torsdag den 10. august mellem kl. 14.00-16.50 blev svindlet til at udlevere sine smykker og sit Dankort. Gerningsmanden, der udgav sig for at være fra politiet, blev beskrevet som: Mand, dansk af udseende. 35-40 år. 170-180 cm. Kropsbygning: Kraftig. Hudfarve: Hvid. Talte: Dansk. Iført: Træningstøj med blåt mønster. Kan ikke genkendes.

Færdsels-solouheld, Gentofte

En 36-årig mand kørte kl. 22.55 galt, idet han ramte et ukendt objekt på vejen. Den 36-årige kørte med ca. 60 km/t i nordgående retning på Lyngby Omfartsvej, ramte autoværnet, og snurrede en halv omgang rundt. Politi og Brand til stedet. Køretøjet skubbet ind i nødsporet. Ingen melding om personskade.

Færdselsuheld, Gentofte

En 42-årig kvinde kørte kl. 14.46 i rundkørslen Jægervangen/Ermelundsvej. Da hun ville svinge til højre ad Jægersborg Alle, byttede hun om på bremse og speeder, hvilket medførte, at hun kørte med sin front ind i venstre side på en 72-årig mands bil. Ingen melding om personskade.

Overholdt ikke sin vigepligt, Gentofte

En 89-årig kvinde kørte kl. 12.26 syd ad Lyngbyvej, hvor hun uden at overholde sin vigepligt foretog et højresving ved krydset Lyngbyvej/Byledet ind foran en 32-årig kvindelig cyklist, som ligeledes kørte syd ad Lyngbyvej. Cyklisten havde en hastighed på ca. 30 km/t, mens den 89-årige kvinde havde en hastighed på ca. 5 km/t. Der skete en kollision mellem de to parter, således at cyklisten kolliderede med højre side af fronten på den 89-åriges personbil. Ingen melding om personskade.

Sammenviklede styr førte til styrt, Gentofte

To sammenviklede cykelstyr førte klokken 16.43 til, at en 26-årig mand fra København og en 65-årig kvinde fra Gentofte stødte sammen. Uheldet skete på Lyngbyvej klokken 16.43, da de to passerede hinanden. Begge cyklister kom lettere til skade.

Tyveri fra personbil, Gentofte

Mellem torsdag og lørdag fik en beboer på Holmegårdsvej stjålet forlygterne på sin Porsche Panamera 4 E-hybrid. Forskærmene var skåret op, for at man kunne komme til lygterne.

Værktøj stjålet fra bil, Gentofte

Klokken 07.20 blev det anmeldt, at der i løbet af den seneste uge var blevet stjålet værktøj for et større beløb fra en varebil, som stod på Sognevej. Tyven har brudt varebilens bagdør op for at skaffe sig adgang til værktøjet.

Foto: ABW

Tilmeld dig vores nyhedsbrev