Uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 04.09.2023-12.09.2023

Blev frarøvet el-cykel, Hellerup

En 21-årig mand fra Kokkedal blev klokken 21.55 udsat for et røveri på Ryvangs Allé ved krydset ved Hellerupvej. Her kom seks-syv unge mænd og rettede henvendelse til den 21-årige, hvorefter en af dem satte sig op på den 21-åriges MATE-cykel. Da de ville forlade stedet, bad den 21-årige om at få sin cykel tilbage, hvilket medførte, at han blev tildelt flere slag i hovedet og på overkroppen, hvorefter de unge mænd forlod stedet.

Færdselsuheld, Gentofte

En 44-årig kvinde fra Gentofte kørte kl. 07.43 i bil ad Brogårdsvej mod nordvest i Gentofte. Samtidig løb en 32-årig kvinde fra Gentofte over fodgængerfeltet ud for Gentofte Station i nordøstlig retning. Den 44-årige havde holdt tilbage for nogle andre fodgængere foran den 32-årige, som derfor troede, at den 44-årige også havde set hende. Den 44-årige satte bilen i gang, og ramte frontalt ind i højre side af den 32-årige, der blev væltet omkuld. Patrulje til stedet. Den 32-årige blev kørt til nærmeste hospital til tjek. Ingen melding om personskade.

Færdselsuheld, Gentofte

En 50-årig kvinde fra København kørte kl. 17.45 i nordgående retning ad Strandvejen i Hellerup med cirka 20-30 km/t. Her forsøgte hun at foretage et vognbaneskift, hvor hun blev påkørt af en 28-årig mandlig bilist, som kørte i varebil i venstresvingsbanen med ca. 20-25 km/t. Politi og Redning til stedet. Kvinden efterfølgende sigtet for forholdet. Sydlig retning spærret på Strandvejen. Ingen melding om personskade.

Færdselsuheld, Gentofte

En 72-årig mand fra Errindlev kørte ad L.E. Bruunsvej i Charlottenlund i østgående retning. Samtidig kørte en 49-årig kvinde fra Gentofte på samme vej i vestgående retning. På vejen holdt et køretøj parkeret på kørebanen i den nordlige side ad vejen. Den 49-årige kørte op ved siden af køretøjet, idet hun vurderede, at hun kunne være der på trods af modkørende. De to bilister holdt meget tæt ved siden ad hinanden, og de standsede begge to. Den 49-årige vurderede, at de begge ikke kunne være på vejen, hvorfor hun begyndte at bakke, så de ikke kørte ind i hinanden. Den 72-årige kørte videre, og ramte kvindens bil på venstre bagside med sit venstre sidespejl. Ingen melding om personskade.

Færdselsuheld, Gentofte

I forbindelse med tilkørsel til Helsingør Motorvejen fra Jægersborgvej foretog en 56-årig kvindelig bilist fra Kgs. Lyngby kl. 12.15 et højre sving mod nord, hvorved hun påkørte en 32-årig mandlig cyklist, der kørte mod vest på cykelstien på sin cykel. Ingen melding om personskade.

Indbrud i bar, Gentofte

Anmeldelse kl. 9.40 om indbrud hos Rosé Rosé på Strandvejen i Hellerup sket søndag mellem kl. 5.18 og 5.23. Gerningspersonerne var kommet ind gennem en knust terrassedør, og de havde bl.a. stjålet diverse computere og telefoner.

Indbrud i kiosk, Gentofte

Anmeldelse kl. 21.56 om indbrud i kiosken i Experimentarium på Tuborg Havnevej i Hellerup. Koster ikke opgjort.

Indbrud i yoga-studio, Gentofte

Anmeldelse kl. 9.35 om indbrud hos Hot Yoga på Strandvejen i Hellerup sket mellem lørdag kl. 15.00 og søndag kl. 08.45. Gerningspersonerne var kommet ind gennem et knust vindue til receptionen. Koster ikke opgjort.

Overholdt ikke sin vigepligt, Gentofte

En 84-årig kvinde fra Charlottenlund kørte bil i nordgående retning ad Fredensvej i Charlottenlund. Samtidig cyklede en 14-årig kvindelig cyklist, også fra Charlottenlund, i østgående retning ad Hyldegårdsvej. Den 84-årige overholdt ikke sin vigepligt og påkørte den 14-årige. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

Ramt af knivstik, Gentofte

Klokken 07.45 kom en anmeldelse om, at en 22-årig mand fra Gentofte var blevet ramt af knivstik i forbindelse med noget tumult ved en bolig på Ermelundsvej. Flere patruljer kørte til stedet, hvor to mænd på henholdsvis 24 og 25 år, som har en relation til den 22-årige, kort tid efter blev anholdt og sigtet for vold af særlig rå, brutal eller farlig karakter. De to mænd blev senere torsdag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør, hvor de blev varetægtsfængslet i en uge.

Sigtet for spirituskørsel, Gentofte

En 24-årig mand blev onsdag aften klokken 23.27 standset, da han kom kørende på Kildegårds Plads. Her blev det konstateret, at hans promille var højere end tilladt. Manden blev derfor sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

Stjålne forlygter, Gentofte

En 62-årig mand fra Charlottenlund anmeldte kl. 14.33, at begge forlygter på hans bil var blevet stjålet. Tyveriet var sket mellem mandag den 4.9.23 kl. 19.00 og tirsdag den 5.9.23 kl. 08.00.

Tyveri af trailer med vandscootere, Gentofte

Anmeldelse kl. 11.05 af tyveri af trailer med to vandscootere på Tuborg Parkvej i Hellerup sket mellem torsdag kl. 16.00 og søndag kl. 10.45.

Foto: ABW

Tilmeld dig vores nyhedsbrev