Uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 11.09.2023-19.09.2023

Færdselsuheld, Gentofte

En 72-årig mand fra Errindlev kørte ad L.E. Bruunsvej i Charlottenlund i østgående retning. Samtidigt kørte en 49-årig kvinde fra Gentofte på samme vej i vestgående retning. På vejen holdt et køretøj parkeret på kørebanen i den nordlige side ad vejen. Den 49-årige kørte op ved siden af køretøjet, idet hun vurderede, at hun kunne være der på trods af modkørende. De to bilister holdt meget tæt ved siden ad hinanden, og de standsede begge to. Den 49-årige vurderede, at de begge ikke kunne være på vejen, hvorfor hun begyndte at bakke, så de ikke kørte ind i hinanden. Den 72-årige kørte videre, og ramte kvindens bil på venstre bagside med sit venstre sidespejl. Ingen melding om personskade.

Harmonikasammenstød, Frederikssund

En 51-årig kvindelig bilist fra Virum bremsede kl. 08.22 og holdt stille for at komme udenom et træ, som var faldet ud over kørebanen på Hørup Skovvej i Frederikssund. En 71-årig mand fra Charlottenlund bremsede også, og blev påkørt bagfra af en 41-årig kvindelig bilist fra Værløse, hvorefter den 71-årige bilist skubbedes op i den 51-årige bilist. Patrulje og Vejhjælp til stedet for at fjerne træet og en af bilerne.

Indbrud i kiosk, Gentofte

Anmeldelse kl. 21.56 om indbrud i kiosken i Experimentarium på Tuborg Havnevej i Hellerup. Koster ikke opgjort.

Overholdt ikke sin vigepligt, Gentofte

En 84-årig kvinde fra Charlottenlund kørte bil i nordgående retning ad Fredensvej i Charlottenlund. Samtidig cyklede en 14-årig kvindelig cyklist, også fra Charlottenlund, i østgående retning ad Hyldegårdsvej. Den 84-årige overholdt ikke sin vigepligt, og påkørte den 14-årige. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen melding om personskade.

Overholdt ikke sin vigepligt, Gentofte

En 66-årig mandlig cyklist fra Hellerup cyklede kl. 07.19 ad Strandvejen i Hellerup i sydlig retning, hvor han ved krydset Tranegårdsvej skulle fortsætte ligeud for grønt. Samtidigt kørte en 43-årig kvindelig bilist fra Hellerup ad Strandvejen i sydlig retning, hvor hun foretog et højresving ind på Tranegårdsvej og påkørte cyklisten. Beredskabspatrulje til stedet. Ingen meldinger om personskader. Bilisten blev efterfølgende sigtet for vigepligtsforseelsen.

Tyveri af trailer med vandscootere, Gentofte

Anmeldelse kl. 11.05 af tyveri af trailer med to vandscootere på Tuborg Parkvej i Hellerup sket mellem torsdag kl. 16.00 og søndag kl. 10.45.

Tyveri fra kirkekontor, Gentofte

Anmeldelse kl. 11.57 om tyveri fra et ulåst kontor i Dyssegårdskirken på Dyssegårdsvej i Hellerup sket tirsdag mellem kl. 14.30 og kl. 15.00. Der var blevet stjålet en computer og en telefon. Anmelder oplyste, at tyveriet var sket, mens der var et arrangement i kirken.

Foto: ABW

Tilmeld dig vores nyhedsbrev