Uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Gentofte i tidsrummet 25.09.2023-03.10.2023

Bedrageri, Gentofte

Anmeldelse kl. 08.30 om et bedrageri sket på Stolpegårdsvej i Gentofte den 31. juli kl. 17.45 mod en 40-årig mand fra Hillerød. I forbindelse med et tyveri af en uforsikret og meget dyr flishugger rettede mistænkte henvendelse til den 40-årige mand og tilbød at fortælle, hvor flishuggeren befandt sig, mod en betaling på et større beløb. Efter forhandling overførte den 40-årige halvdelen af beløbet til mistænkte, hvorefter den 40-årige fik en adresse oplyst, som intet havde med tyveriet at gøre, og hvor der ikke var en flishugger.

Færdselsuheld, Gentofte

En 51-årig mandlig lastbilschauffør fra Slangerup er kl. 07.08 sigtet for at overtræde færdselsloven. Manden kørte lastbil i anden vognbane på Helsingørmotorvejen i Gentofte, hvorefter han svingede til højre, hvor han ramte en 64-årig kvindelig bilist fra Frederiksberg, som kom kørende i første vognbane. Politi og redning til stedet. Ingen melding om personskade.

Indbrud i lægeklinik, Gentofte

Anmeldelse kl. 07.32 om, at der mellem søndag den 24. september kl. 13.00 og mandag den 25. september kl. 07.04 er sket et indbrud i en lægeklinik på Strandvejen i Hellerup. Gerningspersonerne kom ind gennem en glasdør, som var blevet smadret med en flisesten. Koster er ikke endeligt opgjort, men omfatter interiør.

Narkokørsel, Rudersdal

En 31-årig mand fra Hellerup blev kl. 03.19 sigtet for at køre bil mod vest ad Øverødvej i Holte, selvom han var påvirket af bevidsthedspåvirkende stoffer og ikke havde generhvervet førerretten. Den 31-årige blev bragt til blodprøveudtagning på nærmeste hospital, og hans bil blev beslaglagt.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 18.-24. september 2024

Sigtet for narkokørsel, Gentofte

Søndag eftermiddag klokken 16.27 blev en 20-årig mand fra Rødovre standset, da han kom kørende ad Smakkegårdsvej. Her blev han sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet for at få udtaget en blodprøve. Den skal nu analyseres nærmere for at fastlægge mandens nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

Sigtet for røveri, Gentofte

Anmeldelse kl. 11.24 om at en 41-årig kvinde fra Gentofte havde begået et røveri i Netto på Gentoftegade i Gentofte. Kvinden var blevet tilbageholdt i Netto efter at have stjålet diverse varer til en værdi af 74,50 kr. Under tilbageholdelsen skubbede hun en 24-årig kvindelig ansat i brystet. Patrulje til stedet.

Skabte uro og uorden, Kgs. Lyngby

To mænd på henholdsvis 42 år fra Hillerød og 51 år fra Gentofte, skabte søndag eftermiddag klokken 17.35 så meget uro og uorden, at de blev bortvist fra Lyngby Hovedgade, hvor de stod og råbte foran Coop365.

Foto: ABW

Tilmeld dig vores nyhedsbrev