Flere har med stor succes brugt hypnoterapi før deres vigtige eksamen!

Med hjælp fra Eva Gade Hypnose & Coaching kan du undgå eksamensangst, opkast og nerver.

Evas klienter kommer fra hele Nordsjælland og de oplever:

  • Mindre nervøsitet
  • Roligere søvn før eksamen
  • Mindre pres
  • Større ro og tryghed
  • Lettere at kunne huske stoffet
  • Større selvsikkerhed og tilfredshed med sig selv

Kunderne siger

“Kære Eva! Jeg vil dele min succeshistorie med dig! Jeg kom igennem min bachelor og sågar med et 12-tal. Men ikke nok med det, så var processen god! Flere gange var jeg helt forundret over, hvor lidt presset jeg egentlig var – jeg brugte alt i alt ca. 14 dage på den, fordi det var det, jeg magtede, og udfaldet blev jo godt. Min kæreste var meget overrasket over, hvor rolig jeg var hele vejen igennem, og selv på dagen for det mundtlige forsvar var nattesøvnen god, og morgenmaden gled ned uden problemer – på trods af at eksamensdag plejer at betyde opkast og ingen søvn på trods af betablokker. Jeg havde de almindelige sommerfugle i maven, men det var også det. Jeg vil egentlig bare sige tak for dig! Jeg vender helt sikkert tilbage!” (Camilla, studerende)

“Dagene op til eksamen var jeg overhovedet ikke nervøs og tænkte slet ikke på eksamen, ud over når jeg læste. På selve dagen skulle jeg først op kl. 14.20, så jeg havde frygtet, at jeg ville blive et nervevrag. Men næ nej, jeg var overhovedet ikke nervøs og fik det slet ikke dårligt. Jeg fik spist både morgenmad og frokost uden problemer. Det var først, da jeg tog derhen, at jeg blev lidt nervøs, men det var en god nervøsitet, og den forsvandt igen, da jeg ankom til skolen. Selve eksamen var afslappende, og jeg havde et godt “forhold” til lærerne – det var behagelige 20 minutter. Selv om jeg til denne eksamen ingen forberedelse havde, gik jeg ikke i panik eller noget, og jeg endte med at få 10! Så man må sige, at hypnosen har hjulpet virkelig meget. Så mange tak for hjælpen! Det er underligt ikke at have eksamensangst mere, men virkelig, virkelig dejligt!” (Rikke, CBS-studerende)

“Selve perioden op til eksamen gik rigtig godt, jeg var rolig, velafbalanceret og sov godt om natten. Forberedelsen til eksamen gik virkelig godt; jeg følte, jeg havde et godt overblik og kunne huske, hvad jeg læste. Jeg havde overskud, følte mig ikke stresset eller opfarende, som jeg ellers ville have været i sådan en situation. Det har været en rigtig god periode, hvor jeg har kunne grine og have det sjovt, samtidig med at eksamen nærmede sig. Det troede jeg jo ikke var muligt! Alt i alt har det haft en meget positiv virkning at være i behandling hos Eva Gade.” (Beritt, studerende)

“Jeg er blevet mindre nervøs til eksamen, jeg tænkte, at jeg kunne klare det. Desuden er jeg generelt blevet mere selvsikker, fx i forhold til mine veninder. Jeg føler mig mere tilfreds med mig selv og er ikke nær så stresset, jeg kan slappe mere af. Det var rigtig rart at sidde hos Eva Gade, snakke og blive behandlet. Jeg er meget positiv omkring hypnoterapi, nu hvor jeg har beviset på, at det virker. Hvis jeg havde problemer en anden gang, kunne jeg godt finde på at prøve hypnose igen, og hvis det kan gavne andre omkring mig, vil jeg helt klart anbefale det.” (Cecilie Buus Bromose, 18 år, gymnasieelev)

Du kan læse anbefalingerne her:
https://evagade.dk/referencer/

Foto: ABW

Tilmeld dig vores nyhedsbrev