Unge tager ordet og scenen

Hvordan oplever nutidens teenagere deres hverdag? En gruppe unge fortolker og reflekterer over deres hverdag i Livsglæde og alt det rundt om — et indblik i, hvordan den helt almindelige ualmindelige teenager håndterer store og små glæder og sorger.

I Livsglæde og alt det rundt om bliver billeder af teenagerens hverdag, drømme og visioner for fremtiden udtrykt gennem forskellige kunstarter.

De unge iscenesætter billeder fra deres egen hverdag, mens de danser tilværelsens mørke og lyse sider, rapper om samtiden og illustrerer deres håb for fremtiden med graffiti.

Livsglæde og alt det rundt om er blevet til i et samarbejde mellem Musik- og Kulturskolerne i Gentofte og C:NTACT, som har bidraget med undervisere til fem tværfaglige workshops. Forestillingen er støttet af Slots- og Kulturstyrelsen & Gentofte Kommunes Kulturpulje.

Forestillingen er gratis. Book billet her.

Premiere mandag den 15. november kl. 12 Tirsdag den 16. november kl. 12 Tirsdag den 16. november kl. 17

Læs mere og book billet →

I aften

I aften får vi besøg af Bodil Jørgensen og hendes fortælleforestilling med historier og sange fra hendes liv og karriere — om kærlighed og smertelige tab og om at blive mor i en sen alder, om dramatiske, livstruende begivenheder og om højdepunkter på scenen på Det Kongelige Teater og i store film og tv-roller.

Glæd dig til en spændende og hjertevarm fortælling med masser af humor fra en af tidens største kvindelige skuespillere, som også synger viser fra sit repertoire til akkompagnement af pianisten Bjarne Sahl.

Lørdag den 13. november kl. 13

Køb billet →

Bellevue Teatret Strandvejen 451, 2930 Klampenborg www.bellevueteatret.dk

Billetkontor: Ticketmaster · 38 48 16 30 · Mailkontakt Administration: 39 63 49 00 · adm@bellevueteatret.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev