Hvilke vine skal du drikke i foråret? Temperaturerne betyder at det er sådan lidt en overgangsfase vi står i lige nu, så et godt bud er at variere lidt imellem vintyperne. Vi giver dig nedenfor to fantastiske forslag på to vine der styrkemæssigt ligger i hver deres ende af ”smagsbarometeret”.

Der er netop landet 6.000 flasker af vores helt suveræne JUBILÆUMSVIN – de første 12.000 flasker blev revet væk, men vi har fået lov at købe en portion mere!

Vinen bliver lavet af Angelo Maci, som hele tre gange er blevet kåret til Apuliens bedste ”winemaker”. Vi har fået lov at købe vinen til HALV PRIS – og vi tør godt love at vi aldrig kommer til at sælge den billigere! (Normalpris 85,- ved 6 flasker)

Serre Susumaniello
2019 Due Palme

Vi var ikke i tvivl da vi skulle vælge årets jubilæumsvin – valget faldt på denne syditalienske perle, og er lavet på den spændende lokale drue – Susumaniello.

Flot fyldig, letkrydret med Syditaliens sol og varme, en lidt lettere og mere elegant udgave af Primitivo.

Og så er det ved at være absolut sidste chance, hvis du skal nå at have fingrene i en kasse eller to af vores spanske Pinot Noir. Den kommer fra Valdepeñas og smager forbløffende godt prisen taget i betragtning.

Viña Mercedes
Pinot Noir

Her får du en mild og delikat “hverdagspleaser”, som er lav på garvesyre, og i det hele taget meget tilgængelig. I smagen opleves især skovbær og ristet toast. Prøv den gerne til kylling, svinemørbrad eller pastaretter.

Det er samtidigt en herlig vin at have liggende i vinreolen, til de uhøjtidelige hyggestunder.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev