Herhjemme har vi en helt særpræget natur, som man ikke ser mange steder rundt omkring i verden. Af og til kan vi godt glemme, hvor grønt og frodigt her er, men faktisk indeholder vores natur et væld af smukke steder, som bare venter på at blive beundret. Alle har vi godt af at komme ud og opleve naturen, men vi kender nok også til, at vejret ikke altid gør det tillokkende, at begive sig ud på vandretur. Du kan trodse vind og vejr eller vente på sol og sommer. Uanset hvad, kan du med produkter fra Aclima være sikker på, at du er helt rigtig klædt på. Du kan uden bekymring begive dig ud i naturen med rette tøj og udstyr.

Et mærke du kan være tryg ved
Lad os være ærlige og sige det som det er. Solskinsdagene er ikke dem, der er flest af i vores land. Skulle solen titte frem, er det dog ofte til kolde grader. Aclima har sit hovedkvarter i Norge, hvor tøj og udstyr bliver testet i det nordiske vejr. Det er derfor optimalt at anvende tøj og udstyr her i Danmark også. Firmaet er endvidere et erfarent firma. Igennem mange år, ja faktisk helt tilbage fra 1922, har Aclima lavet beklædning til outdoor og militært brug. Tøjet kan altså fungere selv de mest barske steder og under ekstreme vejrforhold. Du kan derfor trygt trække i deres tøj og begive dig ud i den skønne natur, uanset om det er her i landet eller andetsteds.

Lag på lag
Måske har du hørt det før. Måske er det nyt for dig, men lag på lag princippet er din bedste ven, når det kommer til at holde en komfortabel kropstemperatur. Om temperaturen er i den kolde ende eller du ofte oplever at fryse, så kan en uldtrøje, som det inderste lag være en god ide. Tag for eksempel Aclima Men’s Shirt Crew Neck. Stoffet er lavet, så det fremstår som var det lavet af net. Hullerne medfører at stillestående luft giver en god isoleringsevne. Bevæger du dig derimod meget, undgår du overophedning, da hullerne virker ventilerende. Undertrøjen giver dig et godt udgangspunkt som det inderste lag. Ovenpå kan du tage en trøje eller t-shirt, og eventuelt en jakke, alt efter hvordan klimaet måtte være. Det er ikke uden grund, at Aclima er det foretrukne valg, når ekspeditioner og militære enheder drager ud i verden.

 

Hundesømosen er smuk, også i regnvejr. Foto: SDL

Tilmeld dig vores nyhedsbrev