Læs om husets nye restaurant & se vores påsketilbud
Velkommen til Restaurant Skovshoved på Skovshoved Hotel

Vi er meget glade for at byde velkommen til vores nye restauratører, makkerparret Casper J. Johansen og Stina Øksenhøj Madsen, der flyttede ind i de smukke og nyindrettede lokaler den 14. marts. Casper og Stina har mange års erfaring fra den danske restaurantscene. Og det kan du som gæst få stor glæde af, når du besøger Restaurant Skovshoved. Hvad enten det er til frokost, middag, blot et glas vin – eller måske din næste fest?

Konceptet er det uformelle, men gode bistro-inspirerede måltid – med et drys af fine dining. Du kan booke bord til såvel frokost som middag samt læse mere nedenfor om restauranten og menukortet, som opdateres løbende.

Tag forskud på påsken med et hyggeligt ophold med 3-retters middag & vinmenu
I dagene op til påske – fra den 31. marts til og med den 5. april – har du mulighed for at prøve den nye restaurant ved at bestille vores påskeophold. Påskeopholdet inkluderer en velkomstdrink, lækker 3-retters middag med vinmenu, overnatning i skønt Superiorværelse med balkon og havudsigt samt sund, økologisk morgenmad. Pris i alt: kr. 3.000,- for to personer. 

Vi glæder os til at se jer!

Team Skovshoved Hotel
Restaurant Skovshoved

Med åbningen af Restaurant Skovshoved byder vi indenfor til det uformelle, men gode måltid, hvor der er fokus på sæsonens friske råvarer, et skønt stort vinkort og personlig betjening. På menukortet, som opdateres løbende, finder du retter fra det nordiske og franske køkken – og om aftenen kan du vælge 3 retter til kr. 425,-.

Restauranten er åben for bordreservation til såvel frokost som middag alle ugens dage, undtaget søndag.

Ønsker du at booke dit næste selskab, er du velkommen til at kontakte restauranten direkte enten på mail info@restaurantskovshoved.dk eller på tlf.: +45 2280 2920

Læs mere & book bordPåsketilbud

Nyd forårssolen og de lysere dage på vores skønne badehotel. I dagene op til påske fejrer vi forårets kommen med et fristende påskeophold, hvor du, udover overnatning i skønt værelse med udsigt, får mulighed for nyde en dejlig 3-retters middag med vinmenu i vores nyåbnede restaurant.   

Påsketilbuddet inkluderer:

Et glas Cava ved ankomst
Overnatning i Superiorværelse med balkon og havudsigt
Lækker 3-retters menu med tilhørende vinmenu (3 glas) i Restaurant Skovshoved
Sund, økologisk morgenmad

PRIS: Kr. 3.000,- for to personer.
Bemærk: Ankomstdage: 31. marts – 5. april 2023.

Book påskeopholdByd på et ophold og hjælp syge børn med at få opfyldt en drøm

Vi har via auktionsplatformen Odendo valgt at donere et ophold til KidsAid, der hjælper alvorligt syge børn og deres familie med at få realiseret en drøm. 

Du kan være med til at støtte KidsAid’s arbejde ved at byde på auktionen. Opholdet for 2 personer i Superior værelse går til højeste bud og skal indløses 12 måneder fra købsdato.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev