Vi åbner på søndag den 16. januar, og vi glæder os! Årets første program er færdiggjort, og byder på noget for enhver smag.

I samarbejde med Gentoftegade Bibliotek lægger vi ud med en hyggelig børnefilmsklassiker på søndag den 16. januar med Mumitroldenes vinter, som fortæller en finurlig historie om venskab og det første eventyrlige møde med sne og frost. Billetpris kun 45 kr. Filmen er baseret på forfatter Tove Janssons oprindelige Mumi-bøger.

Vi byder også velkommen til kæmpesuccéen Spider-Man: No Way Home med bl.a. Tom Holland, Willem Dafoe, Benedict Cumberbatch og Zendaya i de bærende roller.

Og så har vi premiere på den tredje film i rækken om de hemmelige britiske agenter, nemlig The King’s Man. Oplev historien bag den allerførste hemmelige efterretningstjeneste

Desuden har vi sat både den italienske sensation Trøffeljægerne fra Piemonte og Ridley Scott’s storfilm House of Gucci på programmet igen.

Sidst men bestemt ikke mindst, har vi et spændende særarrangement på programmet den 25. januar, nemlig det danske komedie-drama Tag min hånd, hvor både Mille Dinesen og instruktør Lars Kaalund kommer forbi og introducerer filmen.

Kig forbi Gentofte Kino, vi glæder os til at tage imod jer!

———————————————————————————– Tag sikkert i Gentofte Kino.

Biografen åbner endelig igen, og vi har god plads mellem rækkerne med 2 meters benplads. Du skal blot huske mundbind og coronapas.

Alt vores personale er testet og har gyldige coronapas.

I samarbejde med Gentoftegade Bibliotek

Mumitroldenes vinter – Tag børnene med i biografen

Vinteren er på vej, og mumitroldene gør klar til at gå i den sædvanlige lange vinterhi. Men i år gider Mumi ikke sove vinteren væk. Han er nemlig blevet nysgerrig efter at se, hvad der egentlig sker med Mumidalen, når vinteren kommer. Allermest er han dog spændt på at møde den mystiske gæst Julen, som – i bogstaveligste forstand – snart banker på det lille mumihus.

I ”Mumitroldenes vinter” sniger hyggen og julestemningen sig ind i den velkendte Mumidal. Filmen, som er baseret på forfatter Tove Janssons oprindelige Mumi-bøger, fortæller en finurlig historie om venskab og det første eventyrlige møde med sne, frost og julemagi.

I Gentoftegade Bibliotek vil der i forbindelse med hver filmvisning være udstillinger, aktiviteter og konkurrencer, der læner sig op af filmenes univers.

Søndag den 16. januar kl. 10.00 Billetpris: 45 kr.

Køb billetter

Spider-Man: No Way Home

For første gang kan Spider-Man ikke længere gemme sig bag masken, og han kan ikke længere adskille sit liv som superhelt fra hans normale liv. Da han spørger Doctor Strange om hjælp kommer der endnu mere på spil, hvilket tvinger ham til at finde ud af, hvad det i virkeligheden betyder at være Spider-Man.

Se spilletider og køb billetter

The King’s Man

Da historiens værste tyraner og kriminelle genier planlægger at starte en krig, der vil udslette millioner, må én mand, i kapløb mod tiden, gøre alt for at stoppe dem! Oplev historien bag den allerførste hemmelige efterretningstjeneste i ‘The King’s Man’. Filmen instrueres af Matthew Vaughn og i hovedrollerne ses Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifan, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl, Djimon Hounsou og Charles Dance.

Se spilletider og køb billetter

Trøffeljægerne fra Piemonte

‘Trøffeljægerne fra Piemonte’ vil appellere stærkt til både foodies og madører, hundeejere, Italiens-elskere og alle med smag for smukt iscenesatte dokumentarer med virtuost drevne fortællinger. Filmens hovedpersoner er Carlo, Sergio og Aurelio – tre elskelige og herligt excentriske mænd med særlige evner, når det handler om at spore den sjældne alba-trøffel i Piemontes skove. Humoren, både skæv og overgiven, bidrager væsentligt til fornøjelserne, men der hviler også en rørende melankoli over alle fortrædelighederne, for hvordan skal det dog gå med den stolte trøffeljæger-tradition, når filmens elskelige persongalleri indenfor en pænt overskuelig tidshorisont stempler ud?

Se spilletider og køb billetter

House of Gucci – Familiedrama af Ridley Scott

‘House of Gucci’ er inspireret af den chokerende sande historie om familieimperiet bag det italienske modehus Gucci. Med tre årtiers kærlighed, forræderi, dekadence, hævn og i sidste ende mord ser vi, hvad et navn betyder, hvad det er værd og hvor langt en familie vil gå for kontrol.

Vi følger familieimperiet fra tiden, hvor alt stadig er glamourøst, frem til den skandaløse retssag, hvor Patrizia Reggiani bliver idømt 26 års fængsel for at planlægge drabet på sin eksmand, Maurizio Gucci. Maurizio var barnebarn af den berømte modedesigner Guccio Gucci og arving til hele Gucci-dynastiet, men juridiske slagsmål, stridigheder om arven, svigt og en ekstravagant livsstil blev begyndelsen til enden for Maurizio og hans kone, Patrizia, kendt som Den Sorte Enke.

Den imponerende rollelister omfatter bl.a. Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek og Al Pacino.

Se spilletider og køb billetter

Særarrangement i Gentofte Kino

Tag min hånd – Mød Mille Dinesen og instruktør Lars Kaalund

Mød skuespiller Mille Dinesen, samt filmens instruktør Lars Kaalund, som kommer forbi Gentofte Kino og introducerer denne særlige forestilling af det danske komedie-drama ”Tag min hånd”.

Filmen handler om Maja, der har udsigt til at blive forfremmet til overlæge.

Maja bor sammen med sin mand og deres teenagesøn i et skønt hus, der snart får en flot og dyr tilbygning. Det kommer som et chok, da Claes efter en ”tænkepause” i Dubai fortæller, at han vil skilles, og at Maja bare lige kan logge på Borgerservice med Nem-id og vælge rubrikken ”straksskilsmisse”.

Maja er i frit fald, men forsøger stædigt at genvinde styringen over sit liv. Samtidig med at hun kaster sig ud i at swipe på Tinder og tylle rosé, forelsker hun sig hovedkulds i den 20 år yngre studerende, Andreas.

Men i sin genopdagelse af sig selv kommer Maja til at svigte sin søn Magnus, som er i gang med et klassisk teenageoprør. Måske er tiden inde til at slippe kontrollen og finde ud af, hvem Maja egentlig ønsker at være?

– Fotokredit Lars Kaalund: Isak Hoffmeyer

Tirsdag den 25. januar kl. 20.00 Billetpris: 100 kr.

Køb billetter

Print ugens program

Se alle forestillinger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev