Du kan igen sætte dig til rette i biografen, i teatersalen, på biblioteket og i kulturhuset: Vi kan igen mødes til kulturoplevelser.

Og det bugner med oplevelser de næste uger: Gauguin på Ordrupgaard, Strindberg på Bellevue Teatret, forpremierer med gæster i biograferne, indblik i statsministeriet på Gentofte Hovedbibliotek, turnéteater for unge og meget mere. Husk mundbind og et friskt coronapas – så er du allerede halvvejs afsted.

Rigtig god fornøjelse – og husk: Kan du lide nyhedsbrevet, så send det endelig videre til naboer, venner og familie.

Nye medlemmer kan melde sig til her 

GAUGUIN PÅ ORDRUPGAARD

Fra den 26. januar

Med exceptionelle udlån fra en lang række fremtrædende museer og private samlere fra hele verden præsenterer Ordrupgaard udstillingen Gauguin og hans venner.

Udstillingen giver et sjældent indblik i kunstnerkredsen omkring Pont-Aven-skolen, der med Paul Gauguin som frontfigur, skabte et radikalt nyt billedsprog. Med på udstillingen er flere hovedværker af Paul Gauguin, som ikke tidligere har været vist i Danmark.

Læs om udstillingen og planlæg dit besøg 

TRE HURTIGE: JAZZ – POLITIK – TUSMØRKE

Gentofte Jazzklub præsenterer

Marilyn Manzur NOW – topjazz i Byens Hus den 23. januar.

Book billet her 

Gentofte Hovedbibliotek

Hør journalist Anne Sofie Kragh fortælle om Mette Frederiksens første år som statsminister den 24. januar.

Book billet her 

Øregaard Museum

Foredrag om Lorenz Frølich. Lotte Thrane fortæller om Tusmørkets Mester den 27. januar.

Læs mere og book billet her 

FORPREMIERE I GENTOFTE KINO

Tag min hånd + Mille Dinesen, Ulrich Thomsen og Lars Kaalund den 25. januar kl. 20.00

Tag min hånd er et komediedrama om livets uventede omvæltninger, om at slippe kontrollen og om at finde ud af, hvad man egentlig vil. Skuespillerne Mille Dinesen og Ulrich Thomsen, samt instruktør Lars Kaalund introducerer filmen fra scenen.

Book dine billetter her 

FORPREMIERE I MOVIEHOUSE

The Lost Leonardo + Mikkel Bogh fra SMK den 25. januar kl. 18.30

Dokumentaren The Lost Leonardo fortæller historien om maleriet Salvator Mundi, der hævdes at være malet af selveste Leonardo da Vinci. Maleriet blev solgt på auktion for 450 millioner dollars, men er det ægte? Eller handler det hele om magt og penge blandt verdens rigeste mænd og magtfulde kulturinstutitioner? Filmen introduceres af direktør for Statens Museum for Kunst, Mikkel Bogh.

Book billetterne her 

FRK JULIE PÅ BELLEVUE TEATRET

Oplev Strindbergs klassiker den 27. – 30. januar Sonja Richter, Alban Lendorf, Thure Lindhardt, scenograf Maja Ravn og komponist Andreas Bernitt tog under den første coronanedlukning et kraftfuldt, uortodokst livtag med Strindbergs klassiker Frk. Julie på Bellevue Teatrets tomme scene. Anmelderne blev blæst bagover – nu kan du se forestillingen igen.

Find billetter her 

VOKSEVÆRK

– EN TURNÈFORESTILLING OM AT VÆRE UNG

12 unge skuespillere træder i Dan Turèlls fodspor. Med inspiration fra udvalgte digte og citater har skuespillerne fortolket og skabt deres egne tekster. Det handler om hverdagens små og store dilemmaer som ung og om at finde sin egen vej i livet.

Et samarbejde mellem Teater Globen, Byens Hus, Gentofte Bibliotekerne og Musikbunkeren.

Fri entré. Book pladser her:

4. februar kl. 18 i Byens Hus 

4. februar kl. 20 i Byens Hus 

5. februar kl. 16 på Vangede Bibliotek 

5. februar kl. 18 på Vangede Bibliotek 

6. februar kl. 14 på Gentoftegade Bibliotek 

6. februar kl. 16 på Gentoftegade Bibliotek 

PÅ TUR MED UNGERNE?

Er I til krudt og kugler, så besøg Garderhøjfortet. Er I vilde med videnskab, så læg vejen forbi Experimentarium. Mulighederne er åbne!

Find Garderhøjfortets åbningstider her 

Find Experimenatriums åbningstider her 

Få overblik over kulturarrangementer nær dig Mangler du overblik over arrangementer og events? Gentofte Kommunes arrangementskalender er din indgang til oplevelser med kunst, kultur og meget mere.

Vær opmærksom på, at I perioder med nedlukning og restriktioner skal du tjekke direkte hos arrangøreren, om arrangementet finder sted som planlagt.

Få overblik over arrangementer her 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev