Som noget nyt slutter Verdensballetten sin turné med manér i Klampenborg nord for København i august, hvor Sølyst – Den Kgl. Skydebane atter åbner dørene for en unik, udendørs forestilling, hvor ballet og klassisk musik sætter den danske natur i stævne.

FORESTILLINGEN
I sommerens forestilling præsenterer Verdensballetten primaballerinaer og solodansere fra nogle af verdens fineste balletkompagnier, som normalt kun kan opleves på de helt store internationale scener. Danserne akkompagneres på scenen af internationalt anerkendte operasangere og klassiske musikere.

Programmet er et udsøgt potpourri med uddrag af klassiske balletter som Tornerose, Giselle og Manon, men også nykoreograferede stykker skabt specielt til Verdensballetten.

Den kunstneriske ramme sættes af tenor og konferencier Jens-Christian Wandt, der med underholdende anekdoter om forestillingens repertoire binder det hele sammen til en helstøbt aften af højeste kaliber.

I samspillet mellem vind og vejr og kunsten, og med naturen som kulisse, skabes en helt ny balletoplevelse præget af dette steds særlige sjæl og karakter.

Sted: Den Kongelige Skydebane Sølyst, Emiliekildevej 2, Klampenborg
Dato: Tir. d. 6. august 2024
Tid:, kl. 19:30.
Pris: Entré: 445-765 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Pressefoto Verdensballetten

Tilmeld dig vores nyhedsbrev