Vi har gjort det igen og tilføjet en helt enestående rom til vores ”veteran-familie”! Måske kender du allerede Mission Gin og Stauning Veteran Single Malt Whisky, og nu kan du altså også købe en rom i serien. Når du køber en flaske, får du ikke blot en forrygende rom – du er også med til at give et skulderklap til vores udsendte, som vender hjem fra verdens konfliktområder – Veteranerne.

Veterankortet.dk og Holte Vinlager har i fællesskab udvalgt dette lækre romfad. Veteran Rom er destilleret på kolonnedestillat, i Panama, i 2008. Herefter har rommen ligget til lagring på bourbonfade i tropisk klima i 6 år, efterfulgt af 2 års lagring på Pineau des Charentes fade, i Europa. Resultatet er en rom i verdensklasse!

Veteran Rom 8 år XO Panama

Duften byder på læder, vanilje, moden banan og fersken, karamelliseret ananas, appelsinskal og milde strejf af hvid peber. Smagen er fyldig og frugtig, og præges primært af ananas, flødekaramel, vanilje, peber og muskatnød.

Nydes bedst rent, og i godt selskab!

Bag fremstillingen af rommen står ingen ringere end selveste Maison Ferrand, anført af spiritus-guruen Alexandre Gabriel. Ferrand er firmaet bag nogle af de mest berømte cognac, rom og gins i det moderne spirituslandskab. Under paraplyen findes blandt andre Plantation Rum, som denne rom er en del af. Firmaet favner bredt, men fælles for hver en dråbe er en konstant dedikation til kvalitet.

Holte Vinlager

Tilmeld dig vores nyhedsbrev