Kan det virkelig lade sig gøre at finde en klassificeret bordeaux vin til under 100 kroner, som smager godt? Svaret er JA!

Vi indrømmer gerne at det ikke er nemt at opstøve, men ikke desto mindre, så er det det vi i Holte Vinlager også er specialister i – nemlig at finde vine med ”kendte navne”, som smager forrygende, og som er til at betale. Så er du til klassisk bordeaux er nedenstående anbefaling lige noget for dig!

Cru Bourgeois er klassifikationen lige under 5. Cru Classé -vinene, i Médoc. Kvalitetsmæssigt er de typisk markant bedre end Bordeaux Superieur-vinene.

Château Moulin de Taffard
2019 Médoc, Cru Bourgeois

Vi har begået lidt af et kup med denne anmelderroste Médoc vin – du får nemlig en særdeles smagfuld og struktureret vin!

Koncentrationen kommer blandt andet fra de 12 måneders fadlagring, som har afrundet vinen og tilføjet et krydret element til smagen.

ÅRETS HVIDVIN i Holte Vinlager kommer ligeledes fra Bordeaux, og vi kan lige så godt sige det – den smager suverænt godt! Normalt skal man give meget mere for en vin i denne kvalitet – især når den kommer fra Bordeaux – se bare den flotte anmeldelse.

Les Voiles l’Atlantique
2020 Bordeaux

Flaskehalsen.nu: ”Det er helt skørt, at man kan få en hvidvin, der smager så rart til en pris, der er så tilgængelig som her. En Sauvignon Blanc fra Bordeaux til 69 kroner er ikke hverdagskost, men jeg skal love for, at det virker. Det smager rigtig lækkert, har en skøn aroma og en vidunderlig fylde i smagen med masser af lyse frugter. Syren giver en flot balance, og det er bare en helt igennem behagelig hvidvinsoplevelse.”

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev