🚚
Sjældne franske lækkerier 🇫🇷
Det er sjældent at finde god vin med alder. Kvalitetsvine fra Bordeaux udvikler sig især til det bedre med alderen; men de er i høj kurs! Vi har dog fået muligheden for at tømme en kælder for sydvestfranske godter, så du nu har muligheden for at smage perfekt modnet og klassisk Bordeaux-vin – i både rød og hvid! Oven i hatten har vi også en lækker rødvin fra Cahors i Sydvestfrankrig (samme appellation, hvor Prins Henriks vin stammer fra), som er lavet på Malbec-druen.
 
Skynd dig at gøre et enestående kup. Vi forventer nemlig, at disse vine bliver revet væk, da de virkelig byder på nogle vidunderlige oplevelser!


Château Caillivet Blanc
2016 Graves

Konge årgang i Bordeaux!

75% Sauvignon Blanc og 25% Semillon. Blød og let drikkelig. Harmonisk vin med grønne toner samt en skøn, lidt olieret og cremet fed afslutning. Vinen fremstår drikkeklar nu, og bør drikkes fra et godt stort glas, som fremmer de rette nuancer.
Køb onlineChâteau Caillivet Rouge
2014 Graves

Danmarks bedste Bordeaux-køb! Lavet på Cabernet Sauvignon og Merlot. Duft af rigtig Bordeaux-vin med skov og moden frugt samt fadnoter af toast og kokos. Smagen følger godt op på duften, og afslutter tørt med gode tanniner.

Fremstår som en perfekt moden Bordeaux. Virkelig en oplevelse!
Køb online


Baron du Tertre Réserve
2020 Cahors

Syd for Bordeaux i Cahors, laves vin på Malbec. Her får du en intens mørk rød farve med en skøn duft af mørk frugt og en fadsmag af ristet brød. Let at drikke med kun 12,5 % alkohol, men husk, at den er tør og intens med gode tanniner!

Klart bedst til mad.
Køb online Bordeauxs venstre bred byder på flere forskellige appellationer og vin-stile. Vil du lære mere om appellationerne fra venstrebredden, som står bag de mest ikoniske vine i Bordeaux? Så lyt til afsnit 34 af vores podcast!   
Holte Vinlager 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev