Nu starter Tour de France – og det endda på dansk grund! Bag cykelløbets vanvittige kraftpræstationer ligger der masser af videnskab – og DU kan bruge den til at optimere dine egne cykelture.

Tag på Experimenarium i sommerferien

Sommerferien er fuld af science, sjov og sæbebobler på Experimentarium. Nyd livet og den friske luft på vores fantastiske Tagterrasse. Leg og lær i Stranden, Sansetunnelen, i Lyslabyrinten og vores andre Interaktive udstillinger, og vær med, når vores piloter laver science shows og -demonstrationer.

SE HVAD DER SKER

Den forbløffende videnskab bag Tour de France

Nu går startskuddet til verdens største cykelløb – endda på dansk grund. Bag Tour de Frances vilde præstationer er der masser af forbløffende videnskab, som DU kan bruge til at forbedre dine cykelture.

LÆS MERE

Er der en Tour-rytter gemt i dig? Tag Sportstesten nu!

I Experimentariums store Sportstest finder du ud af, om udholdenhedssport, som fx cykelløb, er dig – eller om du er mere til “Præcisionssport” eller en af de andre sportskategorier. Måske bliver du overrasket?

TAG TESTEN

KØB ÅRSKORT OG BLIV KLAR TIL STORE OPLEVELSER

Med et årskort til Experimentarium kan I komme på Experimentarium lige så tit, I vil. Og udover at få gode rabatter på biobilletter i MovieHouse, lækkerier i spisestedet SMASK og finurlige varer i vores butik, er I samtidig HELT klar til efterårets store nyhed: Vores særudstilling The Science Behind Pixar.

KØB ÅRSKORT ONLINE

Hjemmeforsøg: Lav flotte, farvede væsker med rødkål

På vores Youtube-kanal giver vi jer giver jer forunderlig videnskab og sjove eksperimenter, I kan lave derhjemme. Denne gang laver vi et farverigt forsøg med rødkål.

SE MED HER

Vind fribilletter til Experimentarium

Sommeren er over os, og det fejrer vi med en rask konkurrence: Find de fem fejl inden tiden er gået – så har du chancen for at vinde fribilletter til familien til en Experimentarium-tur.

FIND FEM FEJL NU

Adresse Tuborg Havnevej 7, 2900 Hellerup, Denmark

Kontakt os Tel: +45 39 27 33 33 Mail: info@experimentarium.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev