Derfor skal du beskytte dine øjne mod UV-stråler

Køb de hotteste solbriller nu
– betal lidt ad gangen

Er du vild med lækre detaljer, fede faconer og smarte farver, så kig ind og se vores udvalg af unikke solbriller. Med rentefri betaling kan du købe dine favoritsolbriller allerede i dag og betale lidt ad gangen – helt uden udbetaling, renter eller gebyrer. Som noget helt nyt kan du ansøge om rentefri betaling online.
Det er SÅ nemt → klik her og læs mere

Se sommerens hotteste solbriller

Se alle detaljer med linser

Det er irriterende at gå glip af noget, bare fordi synet driller. Linserne fra DAILIES TOTAL1™ er designet til at give dig et skarpt syn og komfort hele dagen. 9 ud af 10 siger, at de slet ikke kan mærke, at de har linserne på. Så de dur’ også til dig, der ikke tidligere har brugt linser. Kig ind og få et gratis starterkit.

Læs om DAILIES TOTAL1™

Briller kan af og til være i vejen, men lad dem ikke forhindre dig i at dyrke dine interesser. Nye teknologier og kvalitetsmaterialer gør, at du lynhurtigt vil vænne dig til at have linserne på. Kig ind – så finder vi sammen de linser, der passer til dit behov.

Derfor kan linser øge din livskvalitet

Stil skarpt inden ferien

Få tjekket synet inden ferien, så du har et skarpt blik på sommerlandet
– uanset om du bliver i Danmark eller skal sydpå.

Book en synsprøve online her

Polaroid solbriller er bedst til dig…

…der tilbringer meget tid på vandet med f.eks. vandsport eller fiskeri. De er ligeledes optimale for dig, der cykler meget, fordi de skærmer dine øjne imod solrefleksioner fra blanke overflader såsom en solbeskinnet landevej.

Læs om polaroid solbriller

Pas på dit barns sarte øjne i solen

Solens stråler er hårde ved børnenes øjne, fordi de ofte opholder sig mange timer udendørs. En solhat, et par solbriller og en god solcreme er derfor nødvendige, når du skal beskytte dit barn imod de farlige UV-stråler. Har dit barn brug for styrke i solbrillerne, så kig ind og lad os hjælpe jer.

Brug for solbriller med styrke?

Kender du de fem solråd?
Få dem opfrisket her

1. SIESTA

2. SOLHAT

3. SOLCREME

4. SLUK SOLARIET

5. SOLBRILLER

Hvis du overholder disse fem solråd, kan du beskytte både din hud og dine øjne mod solens farlige UV-stråler.

Vi ønsker dig en solrig sommer ;0)

Nyt Syn Gentofte 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev