…at du kan deltage ganske gratis i en solopgangstur med naturcoach Allan Timm i Dyrehaven? Allan arrangerer bl.a. skønne spadsereture i naturen, og onsdag den 21. juni 2023 kl. 03.40 (bemærk tidspunktet!) er der endnu en af slagsen! Allan skriver på Facebook:

“Jeg har altid oplevet solopgange, og -nedgange, som noget ganske særligt, smukt og beroligende. Derfor har jeg sat mig for at opleve solen stå op og naturen vågne 12 gange i 2023, en gang pr. måned!
z
Jeg vil gerne dele denne stille oplevelse med dig, der har lyst til at tage med ind i naturen for at opleve solen stå op og naturen vågne. Kald det bare et lille morgen mikroeventyr.
z
Inden du tilmelder dig, kan du stille dig selv følgende 2 spørgsmål:
z
  • Har jeg lyst til en stille og rolig morgen?
  • Er jeg nysgerrig på, hvad en morgentur i naturen kan gøre for min dag?

Hvis du kan svare JA til bare et af de to spørgsmål, så er dette tilbud helt sikkert noget for dig.”

Selve turen

Allan fortsætter:

“Vi mødes fredag d. 21/6 kl.3.40 ved Klampenborg-porten, tæt på Klampenborg station. Det er 40 minutter før solopgang.

Herefter sætter vi den moderne verden på pause, og lukker ned for telefoner mv. Den første del af turen vandre vi i stilhed; åbner op for vores sanser og inviterer naturen ind. Ved solopgang standser vi op og nyder nuet i et par minutter. Herefter er der tid til en kop morgenkaffe eller the, og samtalen er igen åben. Til sidst bevæger vi os i friskt tempo tilbage til Klampenborg-porten og ønsker hinanden en god og positiv dag.”

Mødetid og -sted: Ved Klampenborg-porten til Dyrehaven, fredag den 21. juni kl. 3.40.

Varighed: 1 t. 50 min.

Medbring: Medbring gerne morgendrik, kop og siddeunderlag.

Tilmelding: Det er gratis at deltage, men husk tilmelding til naturcoach Allan Timm på Messenger, på tlf. 27663563 eller allan-timm@jubii.dk.

a
Porten ved Klampenborg Foto: IDM

Tilmeld dig vores nyhedsbrev