Så er det igen lykkedes os at få del i en pulje fra Danske Seniorer og Ældre- og Socialministeriet, så vi kan invitere på en gratis filmfremvisning for seniorer til den længe ventede premierefilm:
Ole Bornedals film “Fuglen i mit øje”
Fredag d. 29. oktober kl. 13.
Vi byder også på et glas hvidvin inden filmen. Så kom i god tid.
Tilbuddet gælder fortrinvis seniorer. Det bliver først til mølle og da jeg præsenterede invitationen i biografen i dag, blev de først 100 billetter revet væk.
Som medlem får du tilbuddet først, så vent ikke og inviter endelig en ven/bekendt/kæreste/ andet med. Om 1-2 dage sender vi rundt til andre klubber og organisationer – hvis der er billetter tilbage
Hvordan:
Du kan afhente billetter i klubben i åbningstiden mandag, tirsdag, torsdag, fredag mellem 10-14.
Bemærk dog, at vi har lukket i næste uge (efterårsferien), samt torsdag d. 28. oktober pga. tur. Du er dog velkommen til at ringe eller maile de dage for bestilling. Billetterne kan så afhentes efterfølgende.
Filmen:5
Om morgenen den 21. marts 1945 er nonnerne og skolekammeraterne Rigmor, Eva og Henry fra Den Franske Skole på Frederiksberg klar til at starte skoledagen. Langt derfra – på den anden side af Nordsøen forbereder britiske piloter fra Royal Air Force sig til en afgørende mission for den danske modstandsbevægelse. De sætter kurs mod Shellhuset, Gestapos hovedkvarter midt i København. På øverste etage har tyskerne anbragt 26 danske fanger som et levende værn. Angrebet lykkes, men ikke langt derfra rammer tragedien. Et fly er styrtet ned tæt ved Den Franske Skole, og branden får de efterfølgende bombefly til at tro, at målet ligger under røgsøjlen.
Fejlbombardementet på Den Franske Skole er en af de største tragedier i nyere dansk historie. Filmen behandler et vigtigt stykke danmarkshistorie, ikke kun for ofrene og deres familier, men også for alle de overlevende, som
mange år efter stadig lever med mindet om den dag. Ole Bornedal er en af dansk films mest markante filminstruktører, der slog sit navn fast med Nattevagten og den populære TV-serie Charlot og Charlotte. Senest har han instrueret filmene Dræberne fra Nibe og Så længe jeg lever.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev