Nedtællingen er så småt i gang til at vi 13. oktober åbner vores nye udstilling The Science Behind Pixar, der tager jer med på en fascinerende og sjov rejse gennem værkstedet hos skaberne bag bl.a. Toy Story, Find Nemo og Monsters Inc. Vind fribilletter til hele familien her.

Experimentarium er en af Danmarks første grønne attraktioner

Som en af de første attraktioner i Danmark modtog Experimentarium forleden det helt nye mærke Green Attraction og blev dermed anerkendt for sin grønne profil. Læs om anerkendelsen og om vores grønne tiltag.

LÆS MERE

Glæd jer til The Science Behind Pixar

Gør klar til et uendeligt univers af oplevelser, når vi op til efterårsferien åbner udstillingen The Science Behind Pixar, hvor I kan opleve videnskaben bag Pixars magiske animationsfilm.

FÅ ET SMUGKIG

Quiz og vind fribilletter til Experimentarium

Kan du gætte hvilke Pixar-film, de tre billeder stammer fra – inden tiden løber ud? Så har du chancen for at vinde fribilletter til Experimentarium og vores nye udstilling The Science Behind Pixar.

DELTAG NU!

Derfor bliver det mørkere om efteråret og vinteren

Den mørke tid er ved at være over os. Men hvorfor er det nu, at lyset forsvinder – og hvor bliver det egentlig af?

LÆS MERE

Hvorfor virker Månen større, når den står lavt?

Lørdag er der fuldmåne, og forhåbentlig kan du få et glimt af den gennem skydækket. Hvad ved du egentlig om Månen?

TAG QUIZZEN

Kom under motorhjelmen på Lynet McQueen med et Titanium årskort

13. oktober åbner Experimentariums nye særudstilling The Science Behind Pixar. Bliv helt klar til oplevelsen – med et Titanium 1+1 årskort kan du tage en lille eller stor ven med på Experimentarium – lige så tit du vil.

KØB DET I WEBSHOPPEN

Tilmeld dig vores nyhedsbrev