Haveselskabet skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om præmier:

Cph Garden Awards blev i dag uddelt, da Cph Garden 2019 i dag slog dørene op til fire dages haveshow. Vinderne blev kåret ved et awardshow.

Ved Haveselskabets store haveshow Cph Garden 2019 blev der i dag uddelt Cph Garden Award i fem kategorier. Vinderne blev kåret ved awardshowet på Cph Garden ved Marbærkstien i Ballerup.

Tidligere på året bad vi vores medlemmer og følgere på de sociale medier om at foreslå kandidater til årets Cph Garden Awards i de fem kategorier.

De kandidater, der blev foreslået flest gange, er nu blevet nomineret til en Cph Garden Award. I kategorien Nyheder har Haveselskabet selv nomineret tre nyheder ud af de fem, som er set på årets havemesser.

Efterfølgende har alle kunnet stemme på de fem nominerede kandidater i hver kategori, og vinderne er de kandidat i hver kategori, som har fået flest stemmer.

Vi ønsker stort tillykke til de fem vindere:

Årets haveoplevelse: Fru Pedersens have

Årets haveblog: Livsnyderhaven

Årets grønne profil: Karna Maj

Årets nyhed: Klimaplanter.dk

Årets haveredskab: Vores hænder

Læs mere om vinderne og de nominerede på Haveselskabet.dk/cphgardenaward2019

Fakta om Haveselskabet

Haveselskabet er en non-profit forening, hvor over 30.000 entusiastiske og haveglade medlemmer inspirerer hinanden til at få endnu større glæde af haven.

Haveselskabet udgiver medlemsmagasinet “Haven”, som vores medlemmer modtager 10 gange om året. “Haven” kan ikke købes i løssalg i butikkerne.

Haveselskabet har Haveselskabets Have på Frederiksberg, står bag det store haveshow “Cph Garden”, driver haveselskabet.dk og Haveselskabets Rådgivning, hvor medlemmer kan få gratis og uvildig ekspertrådgivning.

Haveselskabets lokale afdelinger arrangerer hvert år over 1.000 havearrangementer og Åbne Haver i hele landet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev